Snabblån

bästa sms lån

Långivare Dags att fåa Min lånsumma Max lånsumma Åldersgräns Minsta ålder
1 dag 10000 kr
500000 kr
Ansök nu
180 månader 18 år
1 dag 5000 kr
600000 kr
Ansök nu
36 månader 23 år
1 – 3 dag 10000 kr
500000 kr
Ansök nu
180 månader 18 år
1 dag 5000 kr
600000 kr
Ansök nu
180 månader 18 år
1 – 2 dag 10000 kr
50000 kr
Ansök nu
80 månader 20 år
1 dag 5000 kr
600000 kr
Ansök nu
180 månader 20 år
1 dag 20000 kr
500000 kr
Ansök nu
180 månader 18 år
1 dag 5000 kr
500000 kr
Ansök nu
36 månader 18 år
1 dag 1000 kr
20000 kr
Ansök nu
12 månader 18 år
1 dag 1000 kr
25000 kr
Ansök nu
12 månader 20 år

Dags att fåa: 1 dag

Min lånsumma: 10000 kr

Max lånsumma: 500000 kr

Åldersgräns: 180 månader

Minsta ålder: 18 år

Dags att fåa: 1 dag

Min lånsumma: 5000 kr

Max lånsumma: 600000 kr

Åldersgräns: 36 månader

Minsta ålder: 23 år

Dags att fåa: 1 – 3 dag

Min lånsumma: 10000 kr

Max lånsumma: 500000 kr

Åldersgräns: 180 månader

Minsta ålder: 18 år

Dags att fåa: 1 dag

Min lånsumma: 5000 kr

Max lånsumma: 600000 kr

Åldersgräns: 180 månader

Minsta ålder: 18 år

Dags att fåa: 1 – 2 dag

Min lånsumma: 10000 kr

Max lånsumma: 50000 kr

Åldersgräns: 80 månader

Minsta ålder: 20 år

Dags att fåa: 1 dag

Min lånsumma: 5000 kr

Max lånsumma: 600000 kr

Åldersgräns: 180 månader

Minsta ålder: 20 år

Dags att fåa: 1 dag

Min lånsumma: 20000 kr

Max lånsumma: 500000 kr

Åldersgräns: 180 månader

Minsta ålder: 18 år

Dags att fåa: 1 dag

Min lånsumma: 5000 kr

Max lånsumma: 500000 kr

Åldersgräns: 36 månader

Minsta ålder: 18 år

Dags att fåa: 1 dag

Min lånsumma: 1000 kr

Max lånsumma: 20000 kr

Åldersgräns: 12 månader

Minsta ålder: 18 år

Dags att fåa: 1 dag

Min lånsumma: 1000 kr

Max lånsumma: 25000 kr

Åldersgräns: 12 månader

Minsta ålder: 20 år

Ibland kan det helt plötsligt komma en oväntad kostnad och då kan man behöva ta ett akut lån, så att man snabbt kan låna lite extra pengar snabbt och på så sätt kan man lösa den oplanerade kostnaden. Det är smidigt och enkelt att ansöka om ett snabblån eftersom man får besked om lånet efter bara några minuter. Idag finns det en del olika sorter av snabblån som man kan ansöka om, men mer om de olika typerna av dessa lån kommer lite längre ned i den här artikeln. Först och främst ska vi gå igenom vad faktiskt ett snabblån är för något.

När du befinner dig i en situation där du snabbt kan behöva lite extra pengar så kan snabblån vara ett utmärkt alternativ. De är lätta att söka och fungerar väldigt bra när du behöver låna pengar snabbt eftersom du kan få ett besked inom några få minuter. Med en godkänd ansökan så kan du få dina pengar på kontot redan samma dag. Snabblån, smålån, mikrolån och sms lån är lån som rör sig om mindre belopp där man snabbt får in pengarna på kontot efter en godkänd ansökan. Dessa lån fungerar också som så att man även ska betala tillbaka dem relativt snabbt. De är väldigt lätta att ansöka om och det finns många långivare där ute som är redo att erbjuda sina tjänster till dig. Om du är i behov av att låna pengar snabbt, se till att du jämför lite olika varianter, så du kan välja det lånet som passar din situation bäst. Snabblån fungerar ofta som en nödlösning eller ett lån som man tar när man behöver pengar extra snabbt, och som man sedan betalar tillbaka så fort lönen har kommit in. För vissa men en sämre kreditvärdighet kan det dock vara det ända lån som kan tas då de i regel inte ställer lika högra krav på låntagaren som större privatlån eller blancolån gör. Även om sådant är fallet så är det bra att ha ett förhållningssätt till snabblån om att de är lika seriösa som ett banklån, även om de är väldigt enkla att ansöka om och få godkända. Se över din situation, speciellt om du befinner dig i en situation med sämre kreditvärdighet då du i regel befinner dig i den situationen av en anledning och bara bör vända dig till ett snabblån som en sista utväg.

Vad är ett snabblån?

Ett snabblån har oftast en del olika beteckningar man kan kalla lånet. Man kan också säga smslån, internetlån eller mobillån. Dessa lån innefattar mindre belopp som man kan låna väldigt enkelt och smidigt. Man får nämligen pengarna på sitt bankkonto bara några timmar efter ansökan har blivit godkänd. Dessa lån har en 30 dagars återbetalningsperiod, vilket betyder att de pengar man lånar behöver betalas tillbaka till långivaren inom 30 dagar. Det finns dock vissa snabblån som har längre eller kortare återbetalningstid. Oftast ligger dessa snabblån på mellan 500 kronor till 10 000 kronor och pengarna har man redan efter några timmar. När man betalar tillbaka den summa som man har lånat, så betalar man först och främs en fast summa när man väl ansöker om lånet och sedan betalar man en ränta på lånet utöver det. Kostnaden för hela snabblånet, inklusive fasta avgifter och ränta, kallas ofta för en effektiv ränta. När man ansöker om ett snabblån är det alltså bäst att kolla på den effektiva räntan och inte bara den vanliga räntan. Alla smslån och kreditlån som man söker om idag behöver dock inte kosta dig något. Det finns faktiskt en del långivare och en del banker i Sverige som erbjuder gratis sms lån, som då har till exempel 14 räntefria dagar och det kostar dessutom ingenting att ansöka om. Man behöver dock betala tillbaka den summan man ansökt om innan dessa 2 veckor och skulle man inte göra det kan kostnaderna bli väldigt höga. Behöver man pengar snabbt så är dessa slags minilån perfekta att ansöka om, men vill man ha lite bättre villkor är det istället bättre att ansöka om ett riktigt lån. Det dyker upp massor av nya lån varje dag från olika långivare och banker världen runt. Vill man ha ett bra lån men som går väldigt snabbt att ansöka om, så är det alltså bäst att ansöka om ett minilån.

Vad är skillnaden mellan ett snabblån jämfört med andra typer av lån?

Det finns rätt många skillnader om man ska jämföra snabblån med de andra typerna av lån som finns på marknaden idag. Den största skillnaden är dock räntan som erbjuds i lånen eftersom räntan oftast är högre på snabblån. Den största anledningen till varför snabblån är dyrare är för att man oftast betalar en avgift när man ansöker om lånet och dessutom ränta på det. Vanligtvis är också räntan högre än andra lån. Anledningen till detta är för att vid snabblån så får man pengarna bara på några timmar, medans andra lån har en mycket längre utbetalningstid. Ansöker man om ett snabblån och sitt lån 10000 kronor blir godkänt, så har man den summan på sitt bankkonto bara några minuter senare. När man söker andra lån så får man istället komma på en viss betalningsplan med långivaren. I många fall kan man då bestämma att man får en viss summa pengar varje månad, som man sedan har x-antal år att betala tillbaka. Räntan är oftast lägre på dessa lån eftersom återbetalningsperioden är längre och i många fall behöver man inte heller betala en fast avgift när man ansöker om lånet.

så kan man ha sitt belopp på bankkontot bara några minuter senare, vilket är perfekt om man behöver få in pengar snabbt. Det behöver dessutom inte vara en så hög summa, utan man kan även låna 4000 kronor eller om man bara hellre behöver låna 500 kr. Det dyker upp nya sms lån och nya snabblån varje dag, så det är alltid bra att jämföra de olika lånen som erbjuds för att se vilket som faktiskt är det billigaste lånet med de bästa villkoren och den lägsta effektiva räntan.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med snabblån?

Med det sagt så finns det fördelar med snabblån och de kan rädda eller förenkla många situationer som kan dyka upp i livet. Nya smslån och andra sorters snabblån är generellt smidiga att ansöka om och kan komma in händigt i många olika situationer. De kräver inget möte eller rättfärdigande till vad pengarna ska användas till. Då en buffert inte finns tillgänglig så kan dessa sorters lån kan komma in väldigt händigt och rädda situationer som dyker upp oberäknat. Exempelvis så kanske kyl eller frys går sönder och istället för att vänta på nästa lön och låta all mat gå till spillo så kan man låna pengar snabbt genom att ansöka om ett mikrolån, smålån eller sms lån som man sedan betalar tillbaka när lönen väl kommer. På så sätt slipper man låta maten man redan har gå till spillo för att sedan spendera pengar när lönen kommer både på ny kyl eller frys samt fylla upp den med råvaror på nytt. På samma sätt kanske spisen går sönder och du vill slippa äta ute resten av månaden både på grund av ekonomiska och hälsomässiga skäl. Bilen eller något annat fordon kan komma att behöva en reparation och speciellt då du har en bit till jobbet eller kanske har småbarn så kan det vara extra viktigt att detta sker direkt eller så snart det bara går. Någon annan slags kris kan uppstå där pengar snabbt behövs eller så kanske du helt enkelt behöver kosta på dig en fin kostym inför arbetsintervjun för jobbet du verkligen vill ha eller behöver. Skälen kan vara många och det finns oroligt många aktörer som är redo att erbjuda dig att låna pengar snabbt när situationer som dessa uppstår.

bästa sms lån

Det finns dock även situationer där det är mindre bra att använda sig av denna sorts lösning. Det som snabblån är mindre bra för är nämligen lyxkonsumtion. Att ta snabblån till onödig konsumtion av saker som man egentligen inte behöver är inte bara oansvarsfullt men kan även få med sig stora bekymmer. Saker som inte är nödvändiga och enbart ”lyx”, bör man istället spara ihop pengar till. Inte bara kommer saker man finansierar genom snabblån att ha kostat mer när lånen väl är avbetalade, men det kan också lätt bana iväg. Eftersom dessa lån i början kan vara till synes väldigt enkla och smidiga att ansöka om och få godkända, så kan pengarna på kontot också vara lätta att spendera på det man känner för just då. I slutändan så måste dessa lån dock betalas tillbaka, och då tillkommer även ränta och eventuella engångskostnader. Sköts inte dessa betalningar inom återbetalningstiden så kommer man att få problem som kan leda till en betalningsanmärkning som i slutändan blir kostsamma och senare kan ställa till med rejäla problem. Kom därför ihåg att det aldrig är en bra idé att använda smålån till lyxkonsumtion och hur lätta dessa pengar än kan vara att få in på kontot så är det pengar som måste betalas tillbaka. Kom därför ihåg att tänka till innan ansökan och innan de lånade pengarna spenderas.

Hur mycket kan du låna med snabblån?

Hur mycket du kan låna genom ett snabblån kommer att variera beroende på vilken långivare du vänder dig till. Olika kreditinstitut och långivare sätter olika krav och gränser för olika sorters lån, vilket även gäller snabblån. Är du över 20 år, med en deklarerad inkomst och utan anmärkningar så kan du låna upp till omkring 20 000 kr med ett snabblån. Är du mellan 18 och 20 år gäller i regel ett lägre belopp. Vissa aktörer kommer att godkänna ansökningar från personer med betalningsanmärkningar och personer utan inkomst. Stämmer detta in på dig bör du dock vara medveten om att lånebeloppet ofta kommer att vara mycket lägre, samt att du också bör räkna med sämre villkor och dyrare lån. Genom att jämföra lån så får du ofta en bra överblick över dina alternativ och beroende på din kreditvärdighet så kommer lånebelopp samt återbetalningstid och räntan att variera. Detta är dock väldigt enkelt att själv fylla i sin information för att få upp på skärmen just dina alternativ, baserat på din specifika situation. Dessa alternativ kommer hos olika aktörer också att bero på vare sig du är en ny kund eller ej. I regel ligger dock lånebeloppen mellan 500 och 20 000 kr. Du som är utan inkomst, ung eller har betalningsanmärkningar bör dock inte förvänta dig att kunna låna 20 000 kr. Beloppen kommer då ofta att ligga avsevärt mycket lägre. Dock så är det oftast inte en bra idé att ansöka om sådana höga snabblån om du befinner dig i en sådan situation, eftersom kostnaderna för lånet snabbt springer iväg och kan bli otroligt dyra. Och som tidigare nämnt, men tåls att repeteras, så är detta pengar som ska betalas tillbaka.

Vad är snabblån räntor?

Räntan är i regel mycket högre för snabblån än för större lån med säkerhet som betalas tillbaka under en mycket längre tid, så som till exempel bolån eller billån. Snabblån har även i regel en mycket högre ränta än privatlån, eller större lån utan säkerhet. Lån med säkerhet ger ju långivaren en säkerhet att falla tillbaka på om lånet inte betalas tillbaka, vilket minskar långivarens risk avsevärt. När det kommer till större lån utan säkerhet så är räntan i regel högre än för lån med säkerhet, eftersom långivaren inte har något att falla tillbaka på om betalningen inte sköts. Men för dessa privatlån ställs även lite högre krav än de som ställs på snabblån. Dels för att det i regel rör sig om mycket mer pengar som betalas tillbaka under en längre tid. När det kommer till snabblån, mikrolån, sms lån eller andra sorters smålån så är kraven i regel lägre. Man får också pengarna till sitt förfogade väldigt snabbt. Med det så kommer även högre räntesatser. Detta beror till del också på att återbetalningstiden är avsevärt mycket kortare. För ett snabblån så gäller ofta en återbetalningstid på högst 90 dagar. Ofta rör det sig dock om 30 dagar, eller i vissa fall till och med kortare tid än så. En hög ränta är därför till viss del ett sätt för långivaren att tjäna pengar på den servicen de faktiskt erbjuder. Det är också något som är mycket viktigt att ha i åtanke då man ansöker om snabblån.

Förutom att man gör det absolut klart för sig att man kommer att kunna betala tillbaka sitt lån inom återbetalningstiden så kan det vara en mycket bra idé att se över hur mycket lånet faktiskt kommer att kosta i slutändan. Många långivare erbjuder dessa siffror tydligt och klart som del av informationen när du ansöker, men se också till och läsa det finstilta och verkligen förstå vad informationen innebär. Även om det är otroligt lätt och smidigt att ansöka om ett snabblån och det kan vara väldigt lockande att ha extra pengar till sitt förfogande att spendera, så betyder det inte att det alltid är en bra idé. Kolla över hur mycket den bekvämligheten kommer att kosta dig i längden med ränta och eventuella extra avgifter som kan komma att läggas till. Besluta sedan efter den insikten om ett snabblån är den bästa lösningen för dig och din situation. I vissa fall kan det vara det, men inte alltid. Och även om det har fungerat bra tidigare så är alla situationer olika och kan komma att kräva olika lösningar. Handla ansvarsfullt.

Vad krävs för att ansöka om ett snabblån?

När man söker om ett snabblån behöver man först och främst ha betalat tillbaka tidigare lån i tid. Har man inte gjort detta kommer man bli nekad lånet. Man behöver dessutom vara mellan minst 18 eller 21 år för att ansöka om ett snabblån. Vissa lån behöver man ha en deklarerad årsinkomst för att få lånet godkänt, men mindre lån som t.ex mellan 500 kronor till 1000 kronor behöver man inte ha detta. Varje gång man ansöker om ett lån, oavsett vad för slags lån, så kommer en kreditprövning att göras. Långivaren gör alltid en kreditprövning, så att de kan bedöma återbetalningsförmågan från dig och dina ekonomiska förutsättningar. Det finns en del långivare som nekar dig snabblån om du tidigare har en betalningsanmärkning. Men oavsett om en kreditprövning utförs på dig, så behöver inte det här betyda att lånet kommer att nekas, även om man skulle ha en betalningsanmärkning. Har man fått betalningsanmärkning tidigare så är det dock oftast svårt att få ett lån godkänt, oavsett vem det är som lånar ut pengarna. Har man dock tur så kan man lyckas hitta en långivare som ser över detta och som istället kollar på den nuvarande ekonomiska situationen hos låntagaren när de bedömer kreditvärdigheten. Därför finns det också möjlighet att bli beviljad ett snabblån, även om man skulle ha en betalningsanmärkning.

mikrolån

Alla långivare är fria att sätta sina egna villkor så då man ansöker om ett snabblån, och då till exempel nya smslån, så kan det vara olika villkor som gäller. Konkurrensen på marknaden är rätt hård eftersom det i dag finns en hel uppsjö av alternativ för låntagare att välja på. Befinner du dig en stabil ekonomisk situation där du tidigare har skött alla dina betalningar så kan du hitta alternativ med riktigt bra villkor som du kan välja och vraka mellan. Ser din situation inte riktigt lika bra ut så kan det ändå finnas alternativ, men då oftast till lite sämre villkor. Enklast är att jämföra och titta omkring. Genom att spendera lite tid på detta så kan du komma att se att du faktiskt har flera olika alternativ att välja på, och att dem innebär olika saker. Det som passar en person och en situation bäst, behöver inte alltid vara ett bra alternativ en annan gång.

Det är väldigt enkelt att låna pengar genom att ansöka om olika sorters snabblån. Nya smslån är så enkelt som meddelande på mobilen. Man kan ansöka om snabblån otroligt enkelt på internet och få svar inom en timme. Du kan efter en godkänd ansökan redan senare samma dag ha pengarna tillgängliga på ditt konto. Smidigt och effektivt.

Vad bör man tänka på innan man tar ett snabblån?

Innan du ska ansöka om ett snabblån så är det en del saker du behöver tänka över först. Vad är det faktiskt du ska ha lånet till? Att låna pengar bara för nöjets skull är inte en direkt smart sak att göra, men skulle en oväntad kostnad uppstå som till exempel om bilen skulle gå sönder, då lär det vara läge att tänka över om man faktiskt ska ansöka om ett snabblån. När du börjat tänka över lånet så är det också bra att se hur mycket pengar du faktiskt behöver. Att låna för mycket är bara onödigt eftersom du ändå kommer behöva betala tillbaka mer än summan och ju mer du lånar desto mer kommer du vara tvungen att betala tillbaka. Räntan blir dessutom dyrare beroende på hur stort lånet är. Eftersom pengarna ska tillbaka till långivaren inom bestämd tid så behöver man också vara säker på att man kan betala tillbaka lånet. Ett exempel är att man behöver 5000 kronor i slutet av månaden men lönen har precis tagit slut. Man vet att man får lön bara någon vecka efter och tack vare detta har man möjlighet att se över om man faktiskt kan betala tillbaka 5000 kronor + den effektiva räntan när nästa lön kommer. Ser man över situationen via en hel blick så blir det enklare att se om man faktiskt har råd att låna pengarna eller inte.

Det kan vara en bra idé att kika över de olika alternativen och fundera på vad som är viktigast för dig. Kommer du att kunna betala tillbaka pengarna inom en månad? Annars behöver du leta efter ett snabblån som erbjuder upp till 90 dagars återbetalningstid då många ligger på just 30 dagar. Vissa snabblån har till och med kortare återbetalningsperioder än så. Det kan röra sig om ett par veckor. Behöver du pengarna redan samma dag? Se då till att ansöka i alla fall en timma innan kontoret hos långivaren stänger och se till att ni använder samma bank. Som tur är, med dagens utbud, så använder sig vissa långivare av en rad olika banker för att kunna erbjuda dig pengarna på konto redan samma dag. Många långivare har även väldigt generösa öppettider, vilket kan inkludera kvällar och helger. Om du kikar omkring så kommer du säkerligen att kunna hitta någon som kan hjälpa dig snabbt.

Vad händer om du inte kan betala tillbaka lånet i tid?

När man ansöker om ett snabblån så behöver man betala tillbaka lånet inom 30 dagar. Skulle man inte ha möjlighet att betala tillbaka dessa pengar, oavsett vilken anledning man egentligen har, så kommer det först och främst skickas ut en betalningspåminnelse till dig. Den här betalningspåminnelsen har en fakturakostnad och även en förseningsavgift som man behöver betala. Betalar man ändå inte tillbaka lånet trots att man har fått en betalningspåminnelse, så kommer skulden att skickas vidare till Inkasso. Det här betyder att långivaren kontaktar inkasso som sedan skickar dig ett inkassokrav, som kostar dig 180 kronor. Man har oftast endast 8 dagar på sig att betala tillbaka pengarna och kostnaderna för betalningsuppgifterna till Inkasso. Betalar du inte Inkasso efter dessa åtta dagar, så kommer inkassokravet sedan att skickas till Kronofogden. Därefter tillkommer det ytterligare avgifter för detta och även en dröjsmålsränta för summan du inte har betalat tillbaka. Du har dessutom fått en betalningsanmärkning om skulden skickas till Kronofogden. Det här skapar problem för dig om du vill ta lån i framtiden, hyra lägenhet eller andra ekonomiska och viktiga saker du kan behöva i framtiden.

Så vilket är egentligen det bästa lånet man kan ansöka om?

Allt beror egentligen på din situation och din ekonomiska sits. Därför är det först bra att se över vad man faktiskt behöver låna, så att man kan jämföra de olika lånen som finns och på så sätt dra en slutsats över vilket lån som gynnar dig bäst. Behöver man pengar snabbt så är det ett bra val att försöka hitta det bästa sms lån som passar just dig. Se över hur mycket pengar du faktiskt behöver låna för innan du ansöker om lånet. Behöver du pengarna under samma dag så kan du ansöka efter alla de olika snabba sms lån som finns där ute. Idag finns det sms lån 1000 kr som du kan ansöka om, ifall du endast behöver en tusenlapp för att lösa situationen som uppstått snabbt.

Sammanfattningsvis så kan vi avsluta med att säga att snabblån kan stiga in som räddaren i nöden vid vissa tillfällen. Vid andra tillfällen kanske dem inte krävs, men kan ändå vara det bästa alternativet för att lösa det problemet eller problemen som du står inför. Vid andra tillfällen kanske dem inte alls är genomtänkta och något som endast resulterar i extra kostnader eller ytterligare skulder. Kom ihåg att ta till dig vad lånet innebär och göra dig införstådd på vad det är som gäller. Detta gäller vilken situation du än står inför då det kan detta underlätta för framtiden och göra så att du helt enkelt skaffar ett bättre förhållningsätt till din ekonomi.

 

1. Recension smspengar.nu

smspengar.nu är ett varumärke som erbjuder snabba och effektiva lån. Dessa lån kallas oftast för smslån eftersom man får ett snabbt godkännande och även pengarna på kontot efter bara några dagar. Namnet smslån är eftersom man oftast ansökte efter dessa lån via ett sms, men idag kan man även göra det från nätet eller via sin telefon. Företaget bakom SMSpengar är GF Money Consumer Finance Aktiebolag med organisationsnummer 556876-2578 och det är även här som varumärket får sina konsumentkrediter ifrån. GF Money Consumer Finance är ett finskt aktiebolag som ägs av Sami Similä och företaget registrerades år 2011.

bästa sms lånVarumärket SMSpengar grundades år 2007 och de som grundade varumärket hade en affärsidé. Detta var att erbjuda ett smidigt och flexibelt lån till privatpersoner på upp till 12 000 kronor, som ska betalas tillbaka inom en till tre månader. Betalningstiden skiljer sig beroende på hur stor summa pengar det är man vill låna. För att ansöka om ett lån från SMSpengar så kan man göra detta via sms, via sin telefon eller direkt över internet. Vanligtvis får de flesta kunderna svar direkt om lånet har blivit godkänt eller nekat. Om lånet blir godkänt så tar det vanligtvis bara några timmar innan pengarna är på ditt konto, men kan ta upp till bara en bankdag också. Hos smspengar.nu så får man alltså lånet väldigt snabbt.

För att få snabblån godkända av smspengar.nu så behöver man genom gå en kreditprövning som kommer granskas manuellt innan något lån beviljas. Lån godkänns dessutom bara till personer som är myndiga och som är folkbokförda i Sverige med en fast adress. Man behöver ha en deklarerad inkomst, en god betalningsförmåga, man får inte ha något aktivt ärende hos Kronofogden. Har man en betalningsanmärkning från tidigare så kan smspengar.nu godkänna lånet men då behöver man ha ökande krav på ekonomin.

 

2. Recension daypay.se

daypay.se är ett varumärke som ägs utav företaget Ambrion Finans AB och har organisationsnummer 556673-8695. Daypay öppnade sina portar år 2011 och har sin inriktning på den finansiella marknaden, som ger krediter från 30 dagar till 5 år. Det handlar om antingen snabblån eller pluslån det handlar om. När man ansöker om ett lån på Daypay så sker hela ansökan på automatik genom kreditmallar och på så sätt så kan ansökan ge dig besked direkt. Därför behöver du inte behöva vänta flera dagar innan ansökan har blivit nekad eller godkänd, utan du får direkt veta beslutet via datorn!

kreditlånNär man ansöker om lån på Daypay så följer varumärket givetvis de riktlinjer som Konsumentverket för en ansvarsfull kreditgivning och företaget har också självklart tillstånd från Finansinspektionen. De lån som Daypay erbjuder är snabblån på mellan 1000 till 10 000 kronor och man kan även ansöka om ett pluslån på mellan 11 000 till 20 000 kronor. Deras snabblån innefattar alltså mindre belopp men som man behöver betala tillbaka under en kortare tid och deras pluslån är lite högre lån som man har längre tid att betala tillbaka.

Ska du låna pengar av Daypay så godkänner de bara lån till de personer som faktiskt har en god möjlighet att betala tillbaka. Ansöker du om ett snabblån så kommer Daypay inte göra någon UC på dig, men ska man ansöka om ett pluslån så tas det en UC. När man ansöker om lån hos varumärket så kommer dina personliga uppgifter dessutom vara privata eftersom de följer PUL. För att ansöka om ett lån hos Daypay så behöver man bara minst 20 år gammal och du får inte ha någon pågående skuld hos Kronofogden. Daypay kan godkänna dina lån även om du har en betalningsanmärkning eftersom företaget hellre tittar på din framtida ekonomi jämfört med den tidigare ekonomin.

 

3. Recension extrakredit.se

Letar man efter ett snabbt och effektivt lån så kan man kika in på Extrakredit. Här kan man söka lån på mellan 3000 – 20 000 kronor på upp till 24 månader. Detta varumärke ägs av företaget Swedish Credit Group AB som är ett registrerat och godkänt aktiebolag. Givetvis är dem registrerade som ett konsumentkreditinstitut och följer såklart Finansinspektionens regler. Företaget äger också två andra kreditsidor som heter kreditkonto.se och kortlån.se.

pengar snabbtFör att få ansöka om ett lån hos Extrakredit så behöver du vara minst 20 år och du får inte vara äldre än 65 år gammal. Dessutom behöver du vara folkbokförd i Sverige, ha ett svenskt personnummer och du får inte heller ha några betalningsanmärkningar. Har du en pågående skuld hos Kronofogden så får du inte heller ansöka om ett lån hos Extrakredit. Du behöver dessutom registrera ett konto- och clearingnummer samt ett mobilnummer när du ansöker om lån hos Extrakredit. Varumärket erbjuder lån mellan 3000 kronor till 20 000 kronor. Ansöker du om ett mindre lån så är betalningstiden mellan 1 till 3 månader. Ska man låna ett litet högre belopp kan man välja att betala tillbaka lånet mellan 12 till 24 månader. När man lånar från Extrakredit så behöver man betala tillbaka en effektiv ränta på lånet.

När du ansöker om ett lån på Extrakredit så kan du ansöka genom att använda ditt Bankid och det är helt gratis att ansöka om lånet. Innan du ansöker om ett lån så är det alltid bra att undersöka hur din ekonomi ser ut, så att du kan betala tillbaka lånet samt räntan i tid. Skulle du inte betala tillbaka lånet i tid så kommer det tillkomma extra avgifter och ärendet kan sedan skickas vidare till Kronofogden, vilket kan göra det svårt för dig i framtiden när det gäller ekonomiska frågor.

 

4. Recension cashbuddy.se

Hos Cashbuddy så kan du låna upp till 25.000 kronor även om du skulle ha betalningsanmärkningar. Varumärket drivs av företaget JSM Financial Group AB som är ett aktiebolag med organisationsnummer 556686-9938 och det registrerades redan år 2005. VD över JSM Financial Group AB är Sven Mikael Jönsson. Det som är toppen med Cashbuddy är att du endast betalar ränta på det du betalar. Här slipper du alltså uppläggningsavgifter, årsavgifter, aviseringsavgifter och ansökningsavgifter. Du betalar alltså endast den ränta för tiden som du har haft lånet. För att få ett lån godkänt från Cashbuddy så behöver man vara minst 20 år gammal, ha en fast inkomst och man får dessutom inte ha några skulder hos Kronofogden.

bästa lånetCashbuddy erbjuder dig lån mellan antingen 3000 kronor till upp till hela 25.000 kronor. När du ansöker om lån hos dem så får du beskedet direkt efter din ansökan, vilket gör att du enkelt och smidigt kan ansöka lån från dem. Det som är toppen med Cashbuddy är att man själv kan bestämma hur lång tid man ska betala tillbaka lånet på. Man kan välja minst 1 år till max 5 år. Men eftersom lånet har en ränta så höjs summan ju längre tid det går innan lånet är återbetalat. Det är alltså bäst att betala tillbaka lånet så snabbt som möjligt. En annan sak som är toppen med Cashbuddy är att du när som helst kan betala tillbaka lånet i den exakta summan. Skulle du alltså ha möjlighet att betala tillbaka hela lånet direkt så kan du göra detta. Skulle du ha ett tidigare lån på Cashbuddy så kan du utöka lånet om du skulle vilja det. Du kan ansöka som max 25.000 kronor hos företaget och du får inte ha någon pågående skuld hos Kronofogden. Du behöver dessutom ha någon slags inkomst, oavsett om det är via ett jobb, a-kassa, näringsverksamhet eller från din pension.

 

5. Recension viaconto.se

Viaconto är ett varumärke som ägs av företaget Sweden AB, vilket är ett aktiebolag som registrerades år 2010 och ägs idag av VD Justas Luzeckas. ViaConto erbjuder finansiella tjänster så att kunder kan ansöka om lån snabbt och smidigt. Företaget ingår i VIA SMs-gruppen som grundades 2008 i Lettland. Den huvudsakliga affärsverksamheten är att låna mikrokrediter till deras konsumenter på upp till 20 000 kronor. Meningen är att använda dessa lån för att fixa till oförutsedda utgifter eller möjlighet att lösa tillfälliga ekonomiska problem.

minilånDet handlar helt enkelt om smidiga snabblån när man tar del av ViaConto. Är man ny kund får man dessutom en 30 dagars räntefri period. Pengarna har man samma dag som man ansöker om snabblånet. Hos ViaConto kan du låna upp till 20.000 kronor. För att få låna behöver du vara folkbokförd i Sverige sedan minst 2 år samt vara myndig. Du behöver dessutom ha ett svenskt bankkonto, en egen mobiltelefon och en deklarerad inkomst i Sverige. När man ansöker om lån hos ViaConto så genomförs alltid en kreditprövning.

När du ansöker om ditt lån kan du göra detta direkt via nätet och här väljer du bara det belopp du önskar låna och på hur lång tid du ska betala tillbaka lånet. När du skickat iväg din ansökan så kommer du få beskedet direkt i din telefon. Skulle lånet bli beviljat har du pengarna samma dag eller nästkommande bankdag. När du lånar pengar från ViaConto så behöver du betala tillbaka lånet inom viss antal dagar. När du lånar kommer du dessutom behöva betala ränta på allt du lånat. Det är alltså toppen att ta ett snabblån om man verkligen behöver pengar, men det kommer alltid bli dyrare i längden. Skulle du ha några frågor om ViaConto och deras lån så kan man även kontakta deras kundtjänst via live chatt.