SmsPengar Recension

smspengar

Detta är ett perfekt företag att bli kund på om du snabbt behöver få in pengar, antingen mellan endast 1000 kronor och upp till hela 30 000 kronor. Hos SmsPengar ser de till att inte ha någon årsavgift eller någon uppläggningsavgift. Dessutom handlar det om en kontokredit, vilket är perfekt så att du faktiskt tar del av lånet när du verkligen behöver pengarna.

Det härliga med SmsPengar är att deras lån är privatlån utan någon säkerhet, detta betyder att du inte behöver berätta för dem vad du ska ha pengarna till. De kan alltså gå till vad som helst, så om du behöver renovera något i hemmet så kan det vara perfekt att ta ett lån, speciellt om det är något viktigt som behöver fixas. Det kan också vara så att du behöver köpa hem möbler till ditt nya boende, så då kan du använda dessa pengarna när du tittar på möbler, såsom stolar, kolla bord, skrivbord, soffor, kökstillbehör och andra bra saker som du känner är nödvändiga att ha i ditt hem.

Sms pengar norden ger oss svenskar möjlighet att få in de där extra pengarna som verkligen behövs. Dessutom ser SmsPengar norden AB att vara ett jämställt företag och erbjuder bra villkor och bra räntor, i alla fall när det gäller just privatlån utan säkerhet.

När du behöver hjälp från företaget så kan du kontakta deras kundtjänst. Du kan välja att skicka iväg ett mejl till dem, eller så kan du ringa dem via ett telefonsamtal. Du kan också skicka traditionella brev till företaget om du hellre vill det. När du klickar dig in på deras hemsida kan du dessutom enkelt skriva in din fråga i deras kontaktformulär, så att du snabbt och smidigt kan skicka iväg din fundering till företaget och på så sätt få svar så snabbt som möjligt. Telefonsupporten är öppen vardagar mellan 08:00 till 18:00, om du hellre vill ringa till dem och prata med någon av deras kundtjänstmedarbetare.

Det är smidigt och enkelt att ansöka om ett lån hos SmsPengar. Först och främst behöver du bestämma vilken kredi som du vill ha, alltså upp till 30 000 kronor eller om du hellre vill ta ett snabblån på upp till 12 000 kronor. När du har valt vilket slags lån du vill ha, så fyller du i alla dina personliga uppgifter. Efter bara några korta minuter har du svar på om din låneansökan är beviljad eller inte! Det är alltså riktigt smidigt och går snabbt.

När du ansöker om ett lån på SmsPengar, så är det okej om du har haft tidigare betalningsanmärkningar. Företaget ser istället till att kolla på din nuvarande ekonomi, vilket också betyder att du måste ha en väldigt stabil ekonomi nu för att få ett lån beviljat från dem. Du behöver också ha god betalningsförmåga, så att du enkelt kan betala tillbaka lånet månadsvis. Du får inte ha något ärende hos Kronofogden som är aktivt alls hos dem. Dessutom behöver du vara minst 18 år gammal, vara svensk medborgare och även kunna identifiera dig med BankID. Du behöver också ha en mejladress och ett mobilnummer, så att företaget kan hålla kontakt med dig. För att få ett lån godkänt behöver du också ha ett svenskt bankkonto, så att dina pengar kan bli insatta någonstans.

När du kikar på de räntor som företaget har, så skiljer dem sig beroende på om du ska ansöka om en kontokredit eller om du ska ta ett snabblån eller ett smslån. Ska du låna 10 000 kronor och betala tillbaka 1390 kronor per månad, så kommer din månadsränta vara 8,9 %. Du kommer behöva betala tillbaka året på ett år och den totala kostnaden för lånet kommer bli 16 673 kronor. Ansöker du om ett lån på 12 000 kronor via deras snabblån, så kommer du betala 5000 kronor per månad under 90 dagar – alltså 3 månader. Du kommer betala 3000 kronor i ränta, så den totala kostnaden kommer bli 15000 kronor totalt. Därför är det alltså alltid billigare att betala tillbaka lånet så snabbt som möjligt, dock kan det vara rätt svårt att betala 5000 kronor varje månad på ett lån – det handlar dock helt och hållet på hur din ekonomi ser ut såklart, och vad pengarna gick till.

SmsPengar öppnade sina dörrar år 2007 och har sedan dess hjälpt människor att snabbt få in pengar när det behövs. Företaget erbjuder konsumentkrediter från GF Money Consumer Finance och har givetvis en tillsyn av Finansinspektionen, så att du kan känna dig säker på att allt står rätt till bakom företaget. De följer dessutom också konsumentverkets riktlinjer så att de faktiskt ser till att erbjuda lån till de som faktiskt kan betala tillbaka pengarna. När du ansöker om lån så är det viktigt att du känner dig säker på att du kan betala tillbaka, så att du inte hamnar i några ekonomiska svårigheter tack vare lånet. Därför ser också företaget till att endast erbjuda till människor som faktiskt har en stabil ekonomi och god förmåga för att betala av lånet.

Det kan vara toppen att ha möjlighet att få in pengar snabbt, se dock till att du inte ansöker om ett lån för att göra onödiga saker. Det kan vara så att något i ditt hem går sönder, som till exempel ditt kylskåp eller din tvättmaskin. Har du inte råd att köpa en ny så kan det vara toppen att ansöka om ett lån, då det är något nödvändigt vi behöver för att klara av våra mänskliga behov. Därför är det alltså toppen att du i alla fall har möjlighet att ansöka om dessa lån, speciellt när en oväntad och hög avgift dyker upp som du har svårt att betala just nu. Det är alltså tur att vi har sådana hära företag som kan hjälpa oss i situationer i nöd. Ansök om lån hos SmsPengar idag och lös problemen snabbt och smidigt. Du kan välja mellan att låna så lite som 1000 kronor men även ansöka om en kontokredit på upp till hela 30 000 kronor – dessutom kan du själv bestämma när du kan ta ut pengarna och i vilka summor, så att du då använder de pengar som du faktiskt behöver använda till situationen i fråga.

Ansök nu