Onea Recension

onea.se

Onea är en del av en större koncern som jobbar i hela Europa med olika former av lån. Sedan 2004 har koncernen också funnits i vilket betyder att de har en väldigt lång erfarenhet av att erbjuda dem lån som konsumenterna vill ha. Som de festa andra låneförmedlare ligger deras huvudkontor i centrala Stockholm där du kan besöka dem om du har frågor som du vil ställa till dem direkt. Annars svarar deras kundsupport mer än gärna på både telefon och mail. Dem har öppet måndag till fredag mellan klockan 08:00 till 17:00 så om du vill komma i kontakt med dem bör du försöka mellan dessa tider.

Onea lån:

Onea erbjuder bra lån till schyssta räntor som passar dig som snabbt behöver pengar. DU kan som mest låna hela 40 000 kronor vilket är mycket mer än vad de flesta andra långivarna erbjuder. Därför är Onea ett riktigt bra alternativ om du är i behov av en större summa pengar snabbt. Att ansöka om ett av deras lån är också riktigt enkelt. Först väljer du hur mycket du vill låna och hur lång avbetalningstid som du vill ha. Onea räknar då snabbt ut den effektiva räntan och hur mycket du kommer bli tvungen att betala varje månad för att betala tillbaka lånet plus räntan under den utsatta avbetalningstiden.

Sedan behöver du bara registrera dig så att Onea kan göra en bedömning av dig. Efter detta är det bara att sätta sig ner och vänta, antingen får du ett avslag eller så får du godkänt på din ansökan. Oavsett vad så behöver du inte göra något mer, Onea sköter resten.

Onea utbetalning:

En av dem saker som Onea verkligen satsar på är lån för dig som behöver pengar och som behöver dem snabbt. Om du har Nordea kan du få dina pengar så snabbt som 15 minuter efter att din ansökan blivit beviljad! Detta är helt enkelt otroligt snabbt och väldigt få långivare erbjuder detta, speciellt inte när det gäller så stora summor som 40 000. Även om du inte har Nordea kommer Onea utbetalning att gå riktigt snabbt. Det tar längre tid men det bör inte ta mer än en bankdag, har du riktigt otur kommer pengarna nästa bankdag men för det mesta kommer dem innan dess.

Du bör dock tänka på att dessa utbetalningstider bara gäller om du ansöker under deras öppettider. Annars kommer inte din ansökan att bli kollad på förens de öppnar igen. Se därför till att ansöka under deras öppettider om du vill ha pengarna direkt. Har du Nordea eller Handelsbanken erbjuder de också att låna 5000 utan UC på helgen. Detta är helt enkelt riktigt bra om du behöver pengarna så snabbt som möjligt. Har du någon annan bank är dock detta inte möjligt.

Att tänka på:

Det är en de saker som du definitivt bör tänka på nä du tar ett lån från Onea. Den första saken är att månadsavgiften kan bli relativt dyr, se till att du verkligen har råd att betala tillbaka den. Annars kommer nämligen din skuld att gå vidare till inkasso och det är verkligen inget som du vill.

En sak som många tycker är riktigt bra är dock att du kan förläna ditt lån om du känner att du inte klarar av månadsbetalningarna. Då måste du dock betala en avgift för detta som är baserad på kapitalbeloppet. Du måste också betala in denna avgift innan lånets förfallodatum annars fungerar det inte. Du kan också förlänga lånet hur många gånger du vill, det finns ingen egentlig gräns. Försök dock att betala tillbaka det så fort som möjligt, räntan på Oneas lån är inte särskilt låg och du kan inte få några räntefria lån.

Du kan sköta det mesta av detta från dina sidor på Onea. Logga bara in på Onea så kan du se all information som du kan behöva.

Krav för att få låna:

Alla långivare har sina egna krav för att du ska få låna några pengar och Onea är inte annorlunda när det kommer till detta. Deras första krav är att du måste vara minst 20 år gammal för att kunna låna. Många långivare har en 18 årsgräns medans andra som Onea har en högre åldersgräns. Detta kan vara både bra och dåligt men för dig som är ung är detta självklart inget bra.

Deras andra krav är att du måste vara folkbokförd i Sverige. De kräver dock inte att du är en svensk medborgare vilket många andra långivare gör. Är du inte en svensk medborgare kan detta därför vara väldigt bra om du snabbt behöver en större summa pengar.

Du måste också ha ett svenskt mobilnummer men detta är inget konstigt, det är också lätt att skaffa om du inte har ett redan. Sedan kräver de också att du har ett bankkonto hos en svensk bank, annars har de ingenstans att sätta in pengarna på så detta är ett väldigt uppenbart krav.

Innan du får din ansökan beviljad genomför de också en sedvanlig kreditprövning för att se till att du har en tillräckligt bra betalningsförmåga för att klara av att betala tillbaka lånet eftersom detta självklart är deras största intresse. Sedan måste du också gå med på att registrera dig på Onea.se men detta är verkligen inget dåligt, härifrån kan du till exempel se ditt lån och göra massor med saker som är användbara för dig.

Dessa krav är inte lägre än något annat företag men inte heller högre. Med tanke på dem summor som Onea lånar ut är dessa krav verkligen inte konstiga, vissa skulle till och med säga att de är ganska låga för vad Onea egentligen erbjuder.

Onea är ett bra företag som har en väldigt lång erfarenhet av att förmedla lån vi internet. Redan 2004 etablerade dem sig i Sverige och sedan dess har dem bara växt och de blir ständigt större. Med mängden nöjda kunder som de har är det verkligen inte konstigt, de är helt enkelt ett riktigt bra företag för dig som snabbt behöver en större summa pengar.