Nätlån Recension

nätlån utbetalning

Om du har sökt information om smslån kan du ha kommit fram till att du vill låna pengar snabbt från LanMe.se. Då kan du ha sett att du där kan låna pengar från Nätlån vilket är en mycket bra sida om du letar efter ett bra alternativ till ett vanligt banklån.

Snabbt om företaget:

Här kommer lite snabb information om företaget som driver nätlån. Själva företaget heter faktiskt inte nätlån, utan de heter Catalunia Capital AB. Detta är ett aktiebolag som driver flera olika sidor som handlar om att låna pengar. Företaget registrerades 2010 och de har ett kontor i Stockholm om du vill besöka dem direkt.

Vd:n heter Lars Johan Anderbjörk och det är han som idag driver företaget. Detta är ett företag som nu har 8 år i branschen, de har varit med ett tag och vet hur saker och ting ska gå till. De är helt enkelt riktigt duktiga på det de gör.

De har en snygg och lättnavigerad websida där du snabbt kan hitta det du letar efter och det är väldigt enkelt att låna pengar. Detta är en modern sida som visar att företaget verkligen bryr sig och vill lyckas. Dessutom kan du ansöka om lån dygnet runt, de har aldrig stängt. Öppet 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Det är helt enkelt perfekt för dig som behöver låna pengar eftersom du alltid får svar snabbt.

Detta är ett mycket seriöst företag vilket man kan se på att de har en snygg och väldesignad hemsida samt adress och kontaktuppgifter på sidan. Om du vill ringa till nätlånskundservice är telefonnumret: +46 (8) 124 482 66.

Vad kan du låna?

Låt oss nu prata lite om vad ni antagligen kom hit för att höra. Låt oss prata om de lån som ni kan få ifrån nätlån. Snabblån erbjuder riktigt snabba smslån som är lätta att få. Det enda du behöver göra är att ansöka, sedan är det klart. Lånet betalas ut snabbt. Nätlån utbetalning tar ungefär 1–2 bankdagar beroende på vilken bank du har.

En sak att tänka på med nätlån är att de bara erbjuder dig att låna relativt små summor. Du kan bara låna mellan 1000 och 4000 kronor vilket inte är väldigt mycket men det är perfekt om du råkar ut för någon oförutsedd utgift några dagar innan du får lön. En sak som är väldigt bra med lånen från nätlån är dock att de är väldigt billiga.

Det enda du betalar är en engångs avgift som är uppläggningsavgiften och sedan betalar du bara ränta på lånet. Detta gör deras lån riktigt billiga. Om du vill ta ut kredit från nätlån blir det intressant. I sina villkor säger dem att de erbjuder krediter. Nätlån kredit måste du betala tillbaka inom 33 dagar. Det är lite oklart vad dem menar med krediter och mikrolån men det verkar inte som att de erbjuder dig att få kredit.

En annan sak som är riktigt bra med deras lån är att du alltid har 33 dagar att betala tillbaka lånet på vilken är gott om tid eftersom lånen är så små. Du kommer därför inte ha några problem med att betala tillbaka dessa lån. Om du mot förmodan skulle få problem med att betala lånet erbjuder nätlån också avbetalningsplaner.

Då kan du till exempel betala 500 kronor i månaden tills skulden är återbetald. Kontakta dem därför alltid om du känner att du inte kan betala tillbaka lånet, de kan antagligen hjälpa dig. Kontaktar du dem inte kommer de först skicka en påminnelse om att du ska betala. Sedan kommer de att lämna över skulden till inkasso.

Ett annat sätt att slippa få skulden skickat till inkasso är att helt enkelt förlänga återbetalningstiden. Detta kan du göra men det är inte gratis. Hur mycket det kommer att kosta dig att förlänga lånet varierar beroende på hur mycket du har lånet men en tumregel är att ju mer du har lånat ju dyrare är det att förlänga lånet.

Dessutom tillkommer det extra ränta om du väljer att förlänga lånet. Därför bör du försöka betala tillbaka det utan att förlänga det eftersom det kommer att kosta dig mer pengar.

Nu när du vet hur mycket du kan låna och lite mer om deras lån kanske vi borde prata lite om vilka krav de har för att du ska få låna. Låt oss därför göra det nu.

Krav för att du ska få låna:

Kraven för att du ska få låna pengar från nätlån är faktiskt ganska enkla och inte det minsta komplicerade. Du måste vara minst 18 år gammal och du måste vara en svensk medborgare och du måste vara folkbokförd i Sverige.

Förutom dessa två krav måste du också tjäna minst 100 000 kronor om året. Dessa krav är inte särskilt höga men de är ändå bra eftersom det hindrar dig från att låna om du inte har möjlighet att betala tillbaka lånet. Om du inte är en svensk medborgare är det helt omöjligt för dig att få ett smslån från nätlån. Det finns helt enkelt inget sätt att undgå denna regel. Om du vill ta ett lån utan UC ska du inte vända dig hit.

Nätlån utan UC verkar inte möjligt, det framgår inte om de använder sig av UC eller inte och dem långivare som inte använder sig av UC brukar annonsera det eftersom det gör dem mer populära. Vi kan därför anta att nätlån använder sig av UC.

Nätlån är också väldigt noga med att upplysa dig om att det inte är billigt eller bra att ta snabba smslån vilket är väldigt bra. De informerar verkligen om varför man inte ska göra och när man kan göra det. Det säger till exempel när man inte ska ta smslån vilket är väldigt snällt. De behöver inte göra detta och det gör antagligen att det tjänar mindre pengar men de gör det ändå för att inte försätta mer människor i skuld.

Nätlån är ett bra och seriöst företag som erbjuder smslån till mycket bra priser. Deras lån är enkla att förstå, de tar bara en uppläggningsavgift och ränta, inga andra avgifter finns för deras lån. Detta är mycket bättre än många andra företag.

Ansök nu