Nanokredit Recension

nanokredit

Nu kan du smidigt och enkelt ansöka om ett lån på mellan 1000 kronor och upp till 20 000 kronor om du besöker långivaren Nanokredit. Detta är ett företag som erbjuder privatlån utan säkerhet till svenska medborgare, så att man enkelt och snabbt kan lösa och betala av dyra och oväntade kostnader. Man kan aldrig veta när detta oväntade kostnader dyker upp, därför är det toppen att du smidigt och enkelt kan ta ett lån hos Nanokredit.

När du ansöker om ett lån hos Nanokredit, så kan du enkelt och smidigt låna pengar trots betalningsanmärkning i Sverige, vilket gör det toppen för dig som tidigare har haft problem med ekonomin, men som nu kommit på fötter igen och behöver ta ett lån. Tänk dock på att du behöver ha en bra ekonomi idag för att få ett lån godkänt, du behöver trots allt betala tillbaka de pengar som du lånar. Skulle du inte betala tillbaka i tid, så kan du behöva bli betalningsskyldig och på så sätt kan du få en betalningsanmärkning. Detta gör att det kan bli svårt för dig att ansöka om lån i framtiden, teckna abonnemang eller andra saker som kan vara bra för dig att ha om du ska bo i Sverige. Se därför till att du verkligen kan betala av ditt lån, innan du ansöker om ett lån hos Nanokredit, eller någon annan långivare som finns idag.

När du tar din Nanokredit kontakt och ansöker om ett lån från företaget, så kan du välja mellan lite olika lån. Först och främst kan du ansöka om deras snabblån, som handlar om en summa på mellan 1000 kronor och upp till 10 000 kronor, här får du även bestämma om du vill betala tillbaka kostnaden på upp till 90 dagar. Du kan också ansöka om ett privatlån på mellan 11 000 kronor och upp till 20 000 kronor och då är återbetalningstiden mellan ett eller två år. Du kan dessutom ha två lån aktiverade hos Nanokredit, i alla fall om det handlar om ett snabblån och ett privatlån. Dock kan du inte ha båda typerna aktiva samtidigt, men en av varje fungerar bra.

Idag är det enkelt att ansöka om ett lån hos Nanokredit. Det du behöver göra är att först ange hur mycket pengar som du behöver låna och även hur lång som din låneperiod kommer vara. Tar du ett snabblån, alltså ett lån upp till 10 000 kronor så kan du välja med att betala tillbaka via 61 dagar eller 90 dagar. När du har angett ditt lån och den summa du vill ha, då kan du fylla i dina uppgifter. Det du behöver fylla i är till exempel mail adress, personnummer, telefonnummer och utgifter som du har per månad. Din adress kommer bli ifylld automatiskt tack vare ditt personnummer och din folkbokförda adress. När du har fyllt i alla uppgifter, dubbelkolla så att allt stämmer in så att du inte har råkat skriva in något fel. Stämmer allting så behöver du därefter identifiera dig med BankID eller e-legitimation. Du kan också identifiera dig utan något av detta, i så fall så kommer du få ett telefonsamtal från någon som jobbar på företaget så att du kan identifiera dig.

Det som är toppen med Nanokredit, är dessutom att du kan ansöka om ett lån hos dem utan att det skickas iväg någon förfrågan till UC. De samarbetar istället med kreditupplysningen Bisnode och därför kommer således inte några andra företag kunna se att du har sökt lån. När du ansöker om ett lån från Nanokredit, så är det både smidigt och du får svar på din ansökan väldigt snabbt. Har du tur kan du alltså få in dina lånade pengar bara någon kort dag efter du ansökt om dem! Ska du ansöka om ett lån hos Nanokredit, så kommer du få din förfrågan hanterad snabbt. Du kommer direkt se om du kommer bli beviljad ditt lån eller inte, och blir du beviljad eller inte så kommer sedan deras kundtjänst kontakta dig via telefon ungefär femton minuter efter du fick ditt besked, för att då prata om ansökan och ditt lån.

När du ansöker om ett lån så är det viktigt att du har koll på att du faktiskt kan betala tillbaka pengarna, det är aldrig roligt att få ett ärende hos Kronofogden eller att få det knepigt med ekonomin. Vill man må så bra som möjligt så har man också bra kontroll på sin ekonomi, därför är det alltid viktigt att du faktiskt ansöker om ett lån som du känner dig säker att du kan betala tillbaka utan problem.

För att du ska få ta lån hos Nanokredit på mellan 1000 kronor och upp till 10 000 kronor, så behöver du vara minst 20 år gammal och du får inte vara äldre än 70 år. Du behöver också ha en deklarerad årsinkomst som ligger på minst 50 000 kronor före skatt, du får inte ha några betalningsanmärkningar alls. Vill du låna mer än 10 000 kronor, så behöver du vara minst 20 år och äldst 65 år, du behöver dessutom ha en månadsinkomst på minst 12 500 kronor innan skatt, ha en fast anställning, egenföretagare, vara pensionär, jobba visstid eller vikarie. Du får inte här heller ha några betalningsanmärkningar från tidigare.

Man vet aldrig när en oväntad avgift kan komma, det kan vara så att din tvättmaskin går sönder och därför kan du behöva köpa en ny tvättmaskin så snabbt som möjligt, så att du kan leva med rena kläder. Du kan givetvis också låna någon annans tvättmaskin så länge också, tills du har råd med en ny eller så kan du också gå till en tvättomat sålänge. Det finns ändå en rad andra lösningar som du också kan göra innan du tecknar dig på ett lån. När du ansöker om ett lån från Nanokredit, så handlar det helt och hållet om privatlån utan säkerhet. Detta gäller båda låne typerna, även om det är ett snabblån på upp till 10 000 kronor eller om det gäller de större lånen på mellan 11 000 kronor och 20 000 kronor.