Monetti Recension

Ibland kan du behöva få in snabba pengar! Det kan vara vad som helst som har hänt, din bil kanske har gått sönder så att du behöver betala för en reparation, eller så har din tvättmaskin gått sönder eller liknande utgifter. Det kan också vara så att du behöver pengar för att åka iväg på en semester, för att lugna stressen och inte gå in i väggen. Det finns massor av olika anledningar till varför du kan behöva få in pengar snabbt. När du ansöker om ett lån hos Monetti, så kommer du enkelt och smidigt kunna låna mellan 1000 kronor och upp till 20 000 kronor. När du är kund hos Monetti, så kan du enkelt klicka på Monetti logga in för att se hur mycket kvarstående skuld du har, alternativt om du ansöker om deras Flexilån och genom kontot där kan ha koll på lånet.

Hos Monetti så finns det två olika typer av Monetti lån som du kan ansöka om. Först så har vi företagets Flexilån, som handlar om ett kreditbelopp som du ansöker om. Därefter så får du själv välja när du väl behöver ta ut pengar från ditt lånade belopp. Det betyder också att du endast kommer behöva betala för det belopp som du faktiskt tar ut, och inte de pengar som fortfarande ligger i ditt saldo. Det betyder att du faktiskt kan ta ut pengar när du väl behöver dem i kris, och så kan du också spara resterande pengar i krediten till när du behöver pengar i framtiden. Du kan också välja att ta ut hela krediten direkt, om du hellre vill det. Vill du läsa mer om detta företag så kan du kika in på den Monetti flashback som finns, om du vill höra åsikter från andra människa. Det är också smart att du skapar en Monetti kam så att du snabbt kan se över vad som finns för bra lån för just dig.

När du ansöker om lån från Monetti, så kan du ansöka om lån även om du har en Monetti inkasso dock får du inte ha några aktiva skulder eller ärenden hos Kronofogden. Är du sugen på att hitta ett bra lån som kan hjälpa dig att betala av oväntade kostnader, besök denna sida så att du enkelt och smidigt kan hitta det lån som passar dig bäst. Har du någon fråga till långivaren om de lån som du kan ansöka om eller andra saker, så kan du i så fall ta Monetti kontakt så att du kan få hjälp med ditt problem eller svar på din fråga eller din fundering. Det kan alltid vara skönt att få prata med en riktigt person, speciellt när det handlar om pengar och lån. Ta kontakt med Monetti kundtjänst så att du kan få den hjälp och de svar som du söker. Du kan kontakta företaget antingen via mejl eller via telefon. Deras öppettider är vardagar mellan 8 till 18, lördagar mellan 10 till 15 och söndagar samt andra helgdagar mellan 10 och 15.

För att få ett lån godkänt hos Monetti, så finns det vissa regler som du först måste följa. Först och främst behöva vara minst 18 år gammal, du behöver också ha en taxerad inkomst och vara folkbokförd i Sverige. Du får ha tidigare betalningsanmärkningar, men du får dock inte ha något skuldsaldo alls hos Kronofogden. När du har fått ett lån godkänt och blir det godkänt innan klockan 1 på dagen, så kommer din Monetti utbetalning göras samma dag. Skulle den inte bli godkänd samma dag innan klockan 1, så kommer du se dina pengar på ditt bankkonto nästa bankdag. Är du kund hos Nordea så kommer du ha pengarna direkt, annars kan utbetalningstiden variera lite beroende på vilken bank som du är kund hos.

Skulle det vara så att du önskar betala ett högre belopp än vad du ska en månad, så är det helt okej att göra hos Monetti. Du kan dessutom kontakta deras kundtjänst om det är så att du skulle vilja betala tillbaka hela din skuld på en och samma betalning, så att ni kan komma överens om en bra lösning tillsammans. Det kan vara toppen att ha möjlighet att låna pengar snabbt, speciellt om det dyker upp någon dyr och oväntad avgift. Tänk dock på att alla lånade pengar alltid ska betalas tillbaka, och dessutom räntorna utöver detta. Därför är det alltid viktigt att du faktiskt ser över om du behöver ansöka om lånet eller om du kan låta bli och istället hitta en annan lösning på problemet. Det är viktigt att du känner dig säker med lånet som du ansöker om, då du i de flesta fall kommer teckna upp dig en längre tid som kund hos dem, detta gäller specifikt om du ska ansöka om ett längre och större privatlån.

När du ansöker om snabblån så är det lån utan säkerhet, det betyder att du inte kommer lägga någon slags pant för att få lånet – som du annars behöver göra när du ansöker om ett lån som är i större värde, såsom ett billån eller ett boendelån. Detta betyder dock att de istället lägger säkerheten i en högre ränta istället, så ansöker du om ett lån utan säkerhet så kommer du med stor förmodan alltid behöva betala en högre ränta på lånet, vilket kan vara värt att veta. Skillnaden är dock att du inte behöver berätta vad pengarna ska gå till, du får oftast din ansökan samt dina lånade pengar mycket snabbare och dessutom erbjuds det kortare krav på dig att betala tillbaka lånet. Ju snabbare som du betalar tillbaka ditt lån, desto billigare kommer det bli för dig, då kostnaden mestadels ligger i månadsräntan och andra avgifter. Det finns alltså givetvis fördelar och nackdelar med att ta ett lån utan säkerhet, men det är iallafall viktigt att du vet om både fördelarna och nackdelarna med de lån som du ansöker om, då det helt enkelt handlar om din ekonomi och om dina pengar, något som du ändå vill ha koll på.