Meddelandelån Recension

meddelandelan.se

Idag kan du enkelt och smidigt låna mellan så lite som 500 kronor och så mycket som 30 000 kronor om du tar dig en titt på de erbjudanden som företaget Meddelandelån erbjuder. Idag är det mycket smidigt att ansöka om lån hos Meddelandelån och är du kund i antingen banken Swedbank eller Nordea, så kommer du få dina pengar på ditt bankkonto direkt, när och om din ansökan då blivit beviljad. Är du kund hos någon annan bank så tar det mellan en till två bankdagar innan du ser dina pengar.

Att ha möjligheten att kunna ta ett lån såhär snabbt är verkligen toppen, för man vet helt enkelt inte när en oväntad kostnad kan dyka upp. Din bil kanske går sönder och så behöver den lagas, vilket kostar pengar. Din tvättmaskin går sönder och nu kan du inte tvätta dina kläder, du har inte heller pengar nog att köpa en ny. Då är det perfekt att det finns företag som Meddelandelån, som då kan låna ut pengar till oss så att vi snabbt och enkelt kan lösa problemet. Givetvis är det billigare att försöka få in pengarna på något annat sätt, men det tar också mer energi och mer tid. Har du en tillräckligt stabil och bra ekonomi för att betala tillbaka lånet, då har du inga som helst omständigheter något dåligt att se på snabblån som dessa.

Du kan ansöka om ditt lån direkt i din mobiltelefon eller surfplatta, vilket är perfekt om du inte har en dator tillgänglig. Du kan dessutom ansöka om ett lån från dem över telefon också. Det finns olika sätt som är smarta och smidiga idag, tack vare den växande teknologin. Det ska vi skatta oss lyckliga över. När du ansöker om lån hos Meddelandelån, så kanske du undrar hur låna pengar utan uc kontroll och det går tyvärr inte på Meddelandelån om du vill låna en högre summa pengar. De samarbetar nämligen istället med CreditSafe AB när de gör kreditupplysningarna. Detta är perfekt om det är så att du gärna inte vill få en UC gjord på dig, så att det minskar dina chanser att få ett större och viktigare lån beviljat, såsom ett billån eller ett bostadslån. För att ha koll på ditt lån kan du klicka dig in på Meddelandelån logga in där du dessutom enkelt kan se över ditt lån och använda dig av andra bra funktioner som innefattar ditt lån och dina pengar.

För att få låna mellan 500 kronor och upp till 30 000 kronor, så behöver du vara minst 20 år fyllda. Du behöver också ha en svensk adress och vara en svensk medborgare. Du får inte ha någon skyddad identitet när du ansöker om laget och får inte heller ha någon förvaltare. Du behöver ha ett bankkonto som är kopplad till en svensk bank och du behöver också ha ett registrerat mobiltelefonnummer och en mejladress. Du behöver dessutom ha en god förmåga att betala tillbaka lånet och du får inte heller ha något aktivt ärende hos Kronofogden. Skulle det vara så att du får svårt att betala tillbaka det lån som du har tagit hos dem, då är det bäst att du kontaktar dem direkt så att de får veta och höra hur situationen ser ut, så att ni tillsammans kan komma på en bra lösning.

Skulle du vilja kontakta Meddelandelån så kan du ta din Meddelandelån kontakt med deras kundtjänst. Du kan ringa dem via din telefon på deras telefonnummer 020 – 40 00 03 och du kan även skicka iväg ett mejl till dem. De har öppet alla dagar i veckan, men öppettiderna varierar beroende på vilken dag det är. På vardagar kan du nå dem mellan 08 – 21, på lördagar har de öppet 10 – 12 och på söndagar 13 – 16. Du kan alltså därför alltid nå Meddelandelån, oavsett vilken dag det är i veckan. När det gäller den Meddelandelån utbetalning som finns så går det väldigt snabbt, i alla fall om du är kund hos banken Nordea eller om du är kund hos Swedbank. Är du kund i någon av dessa banker så kommer du nämligen kunna få ditt lån utbetalt till dig direkt. Skulle det vara så att du har någon annan bank, så kommer det i så fall ta dig mellan en till två bankdagar. Det går alltså snabbt när det gäller utbetalningarna!

När du vill låna 500 kronor från Meddelandelån, så får du välja att betala upp betalningen mellan 15 dagar eller 1 månad. Därefter är lån mellan 1000 kronor och upp till 2500 kronor minst en månad, medans du kan välja lån mellan 3000 kronor och upp till 7000 kronor på 1 eller 2 månader, det får du själv bestämma. Belopp på 7500 kronor behöver du betala tillbaka efter en månad, medans de belopp på mellan 8000 kronor och upp till 1000 kronor så kan du välja mellan 2 eller 3 månader. Återbetalningstiden varierar således beroende på hur högt belopp du vill låna. Handlar det om lite högre belopp, alltså över 1000 kronor – så kommer du endast kunna betala tillbaka ditt lån per år. Då gäller det summan 11 000 kronor och upp till 30 000 kronor. Du kan välja att betala tillbaka dessa lån på 1, 2 eller 3 år.

Det är smart att se över om du verkligen behöver ta ett lån och så att du verkligen känner att du kan betala tillbaka pengarna. Är du det minsta lilla osäker så är det bättre att du avstår, det handlar ändå om dina pengar och när man ansöker om ett lån så kommer det alltid bli dyrare i slutändan ändå. Därför ska du bara ansöka om lån när du verkligen behöver få in pengar snabbt, och då du inte kan hitta någon annan lösning på problemet eller för att få in pengar snabbt. Det är dock också viktigt att du inte gör något spontant beslut när det gäller just lån, då pengarna alltid ska betalas tillbaka oavsett vad. Se alltså över ordentligt om du behöver ett lån eller om det kan vänta.