Lånbutiken Recension

lanbutiken.se

Letar du efter ett smidigt och effektivt sätt att få in pengar när en oväntad avgift dyker upp? Då bör du ta en titt på Lånbutiken, som idag är ett företag som erbjuder dig som privatperson en kontokredit som du kan ta del av. Här kan du själv välja lånebelopp och sedan ta ut de pengar som du behöver från krediten. När du ansöker om ett lån från lanbutiken så behöver du se till att välja en lånesumma som du faktiskt känner dig bekväm med, pengarna ska trots allt alltid tillbaka till företaget. Hos Lånbutiken så kan du ansöka om en kredit mellan 3000 kronor och upp till 50 000 kronor. Ska du ansöka om en kredit så är det mellan 25 000 kronor och 50 000 kronor som är den maximala kredit som du kan ansöka om. Det bästa av allt är att du endast betalar ränta för de pengar som du faktiskt tar del av från krediten. Resterande pengar som ligger kvar på saldot behöver du inte betala någon ränta på, då du helt enkelt inte använt pengarna ännu. Ska du låna pengar från företaget så kan du direkt ansöka på deras hemsida. Du behöver bara snabbt ange de uppgifter som behövs och det tar bara tre snabba steg innan din låneansökan är ivägskickad.

Ta kontakt med Lånbutikens kundtjänst

Du kan få exakt den hjälp som du behöver om du kontaktar deras kundtjänst. Du kan nå dem på vardagar mellan 07:00 till klockan 21:00. På lördagar är deras kundtjänst öppen mellan 09:00 till 17:00 och på söndagarna har dem öppet från 11:00 till 17:00. Skulle du vilja ta kontakt med kundtjänst efter dessa tider så kan du skicka iväg ett mejl till dem. Du kan även nå dem via deras telefonnummer.

När du ansöker om kontokrediten som Lånbutiken erbjuder, så kan du välja en kontokredit mellan 25 tusen och upp till 50 tusen kronor. Detta belopp skiljer sig beroende på hur din kreditprövning ser ut när du väl ansöker om lånet. När du sedan fått ett belopp godkänt så kommer du själv kunna bestämma hur mycket av de pengar som du ansökt om som du vill nyttja och det är dessa som du sedan betalar ränta på och avkastning på. När du väl har fått en kontokredit så kan du själv bestämma hur många uttag som du vill göra och därför fungerar denna kontokredit nästan som ett kreditkort. Detta kan vara bra om du behöver göra ett större inköp en gång som du inte har råd att lägga pengarna på just nu på.

Är det dem mindre lånen som du hellre vill fokusera på, alltså snabblånen som Lånbutiken erbjuder, så kan du här ha möjlighet att låna 10000 utan UC just nu. Oavsett vilken av lånen som du bestämmer dig för att låna, så får du sedan själv bestämma hur mycket per månad som du vill betala tillbaka. Det behöver dock vara minst tusen kronor i månaden eller minst 10% av det belopp som du har nyttjat av lånet eller din kontokredit. Hos Lånebutiken går det även utmärkt att betala av ett större belopp om du så önskar. Varje gång som du behöver betala så kommer du få en räkning till din mejladress eller hem till din brevlåda och här kommer du även kunna se alla avgifter och kostnader som du behöver betala för lånet. När du väl ska ta ut pengar från din kontokredit eller när du ansöker om ett snabblån, så får du pengarna snabbt på ditt bankkonto. I vanliga fall så brukar du till och med få dina pengar bara en timma efter din ansökan har godkänt och företaget samarbetar idag med både Nordea och Handelsbanken. Skulle det vara så att du är kund hos någon annan bank så tar det ändå bara en bankdag, men skickar du in ansökan samma dag innan klockan 1 på förmiddagen så har du dem på kontot samma dag trots allt. Skulle det vara efter 13:00 så har du dem nästa bankdag. Tänk på att bankdagar inte inkluderar helger.

Krav på dig som vill ansöka om ett lån från Lånbutiken

Ska du ansöka om ett lån från företaget så behöver du i så fall följa deras krav som de ställer på dig som låntagare. Först och främst så behöver du vara minst tjugo år gammal för att ansöka om ett lån från dem. Du får inte heller ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden. Du behöver även ha en svensk folkbokföringsadress samt ett Bank-ID så att du kan identifiera dig. Förutom det så behöver du även ha en stabil ekonomi så att långivaren kan se över att du faktiskt har en god möjlighet att betala av lånet igen.

Att låna pengar bör således vara ett långsiktigt beslut och inte någonting som du gör spontant. Det kan vara ett bra sätt om du vill ha möjlighet att kunna ta ut pengar när du väl behöver betala något som kostar lite mer eller om du vill ha ett konto med pengar om det skulle dyka upp en oväntad avgift som du behöver betala tillbaka.

Sammanfattning om Lånbutiken

Letar du efter ett företag som erbjuder en kontokredit så att du alltid har möjlighet att ha pengar för avgifter och oväntade avgifter, då bör du verkligen titta på Lånbutiken. Kika in på deras hemsida för att se vilka lån som de erbjuder, för att se om du kan hitta något som passar dig och din ekonomi bra. När du ansöker om den kontokredit eller det lån som företaget erbjuder, så kan du använda dina pengar till exakt vad du vill. Detta eftersom den fungerar som privatlån utan säkerhet eller ett kreditkort och därför behöver du inte berätta för Lånbutiken för vad du ska använda de lånade pengarna till. Ta en titt på deras hemsida så att du också kan ha pengar i fall att dyra och oväntade kostnader skulle dyka upp. Nu behöver du aldrig längre vara orolig att du inte har pengar om något skulle gå sönder eller om du behöver betala något som inte är planerat.