Kundfinans Recension

Kundfinans

Kundfinans är ett företag som har mer än tusen nöjda kunder, passa på och bli en av dem! Är du i ett allvarligt behöver av ett ekonomiskt tillskott? Med Kundfinans kan du låna mellan 500 – 12 000 kr:

Har du behov av lite extra pengar? Låna mellan 500-12 000 kr med Kundfinans:

  • Dolda avgifter förekommer aldrig
  • Skärmen avslöjar direkt ditt besked
  • Ansökningen görs alltid kostnadsfritt
  • Ansökningar är sekretessbelagda

Räntan för lån hos Kundfinans har nu minskat med upp till 40 procent, bli en nöjd kund redan idag!

Sedan 2006 har Kundfinans erbjudit smslån till en mängd tillfredsställda kunder. Här kan man smidigt låna så mycket som 12 000 kr som löper över 30 alternativt 90 dagar.
Företaget grundades år 2006 och därefter givit ut krediter på ett värde av över 200 miljoner till flera tusen nöjda kunder.

Hos dem är dolda avgifter inget som förekommer, inte heller krångliga avtal och ansökningen är alltid kostnadsfri.

För att identifiera dig kan du välja något av följande alternativ: din bank, välkomstbrev eller en kopia på ID-handling. Ansökningen är som sagt sekretessbelagd och ingen har därför åtkomst till den informationen.

Finns det några krav för att låna?

Vad du inter får ha är betalningsanmärkningar eller eventuella skulder hos kronofogden.

Iaktta att du måste vara beredd på att betala av lånet enligt en kvar att leva analys.

Du ska även ha en bokförd inkomst i Sverige under de senaste två åren.

Kundfinans avväger din ekonomiska situation och kommer därefter justera det möjliga lånebeloppet. För att kunna låna krävs även att låntagaren har ett svenskt bankkonto som är ens eget, en fungerande e-postadress, ett mobilnummer samt att individen är bokförd i Sverige i minst 5 år.

Vid en ansökan så gör ni uppenbarligen en kreditupplysningen, registreras den?

Kreditupplysningarna köps från legitima kreditupplysningsföretag som inte några som helst omständigheter lämnar ut känslig information. Sedan 2011 har information gällande att vi beställt en kreditupplysning gjorts, skickats ut via e-post eller brev där vi informerar om detta. Det är viktigt att du förstår att denna kopia tillhandahålls endast för dig personligen och ingen annan kan ta del av den. Man måste vara registrerad hos Kivra för att få en elektronisk kopia.

  • Simpel ansökning hos kundfinans
  • Det mycket simpla formuläret ska fyllas i
  • Identifiera dig med BankID

Få beskedet och din utbetalning

Uttagning av pengar

Det är inte svårt på något sätt att ta ut pengar från dina krediter.

Det minimala uttagningsbeloppet ligger på 200 kr och du tar enkelt ut dessa pengar genom att gå in på “mina sidor” när du är inloggad, men det går även att göra genom att ringa kundtjänsten på 08 – 551 10 933. Uttagen görs enbart till det registrerade kontonumret.

När erhåller jag pengarna?

Skulle det vara så att du har ett konto hos Danskebank så erhåller du pengarna efter att du blivit godkänd. För övriga banker tar processen ca 1 bankdag. Om faller skulle vara att direktutbetalning inte går att genomföra så tar processen ytterligare en bankdag.

Hur går jag tillväga för att identifiera mig själv?

För att identifiera dig loggar du in på banken, skickar en id-handling med lönespecifikation eller med mobilt bankID..
Är det möjligt att låna om jag har ärenden hos kronofogden?

Om du vill låna så får du inte ha några nuvarande ärenden hos Kronofogden, det gäller gäller både skuldsaldon men också registrerade betalningsförelägganden. Definitionen av ett betalningsföreläggande är då en person skickar ett ärende till kronofogden.

Lånets avbetalning

Vid användning av kontokrediter står du baar för de kostnader som du faktiskt drar på dig och uppläggningsavgifter eller årsavgifter är inget som förekommer.

Skuld som delbetalas

I alla fall du du inte själv har förhandlat om din delbetalning så betala skulderna via autogiro varje månad. Det minsta befordrade beloppet, alltså 6% eller ett minimum på 350 kr, dras den 28:e varje månad.

Slutbetalnignar på mindre än 30 dagar

Skulle du få för dig att betala av hela skulden eller bara betala av den i ett snabbare tempo, så kan du göra detta genom inbetalningar till bankgiro, mer om detta går att finna under “mina sidor”

Tider de vi har öppet

Vardagar: 08:00 — 18:00

Kundtjänsten är normalt stängd under helger samt röda dagar.

Kundtjänst

Tel: 08 551 10 933 (gratis)

E-postadress: info@kundfinans.se

Erbjuder kundfinans några helgutbetalningar?

Nej, kundfinans gör aldrig några utbetalningar under helgdagar.

Hur tolkar man preliminärt beviljande?

Detta kan tolkas som att de uppgifter du har gett till systemet verkar vara rimliga för att få ett beviljande på din ansökan. Därefter sker en manuell granskning som senare leder till ett slutgiltigt besked om huruvida din ansökan godkänns eller inte, detta sker per e-post eller SMS.

Mer om aktören Kundfinans

Med ett tydligt fokus på kundens bästa har de hanterat mer än 100 000 kunder. Några av anledningarna som finns till att kunder väljer Kundfinans korttidslån är för att de är säkra, har bra pris men också för dess hastighet.

De har alltid varit tydliga med att presentera den effektiva ränta som är på alla deras smslån. Deras prissättning är gjuten i sten och rubbas aldrig under lånetiden och det förekommer aldrig dolda avgifter. Smslån består vanligtvis av: kapitalbelopp men också en ränta. Mikrolån å andra sidan är dyrare men tydligare från bankerna håll.

De belopp som erbjuds från Kundfinans sträcker sig mellan 500 och 10 000 kr med en löptid på mellan 30 och 90 dagar. Det är möjligt att låna mellan 500 och 4000 kr och betala tillbaka detta inom 30 dagar och 90-dagar-lån erbjuder summor på upp till och med 10 000 kr som då delbetalas på tre separata tillfällen.

Fokus för Kundfinans har alltid varit av hög prioritet och därför använder de rapidSSL på deras hemsida som i sin tur skyddar kunderna med mobilt bankID.

Kunden erhåller alltid sitt svar på ansökningen, som i sin tur är enkel att genomföra. Kreditgivningen som Kundfinans bedriver är i många avseenden är pålitlig och följer lagar och regler, såsom konsumentkreditlagen samt konsumentverkets riktlinjer samt bestämmelser.