Kreditkort

kreditkort

Känner du att du vill ha mer trygghet när det gäller din ekonomi? Då bör du i så fall ta en titt på ett kreditkort som passar just dig och din livssituation! Idag finns det en rad olika kreditkort på marknaden och många av dem är också specificerade på olika saker, därför är det också värt att jämföra olika kreditkort med varandra så att du hittar det bästa kreditkortet för just dig. Nya lån av 2018 kan vara jobbigt att ha liggandes när man har skulder, därför kan ett kreditkort istället vara ett bra hjälpmedel för att istället ge dig tryggheten när det gäller pengar.

Långivare Dags att fåa Min lånsumma Max lånsumma Åldersgräns Minsta ålder
1 dag 10000 kr
500000 kr
Ansök nu
180 månader 18 år
1 dag 5000 kr
600000 kr
Ansök nu
36 månader 23 år
1 – 3 dag 10000 kr
500000 kr
Ansök nu
180 månader 18 år
1 dag 5000 kr
600000 kr
Ansök nu
180 månader 18 år
1 – 2 dag 10000 kr
50000 kr
Ansök nu
80 månader 20 år
1 dag 5000 kr
600000 kr
Ansök nu
180 månader 20 år
1 dag 20000 kr
500000 kr
Ansök nu
180 månader 18 år
1 dag 5000 kr
500000 kr
Ansök nu
36 månader 18 år
1 dag 1000 kr
20000 kr
Ansök nu
12 månader 18 år
1 dag 1000 kr
25000 kr
Ansök nu
12 månader 20 år

Dags att fåa: 1 dag

Min lånsumma: 10000 kr

Max lånsumma: 500000 kr

Åldersgräns: 180 månader

Minsta ålder: 18 år

Dags att fåa: 1 dag

Min lånsumma: 5000 kr

Max lånsumma: 600000 kr

Åldersgräns: 36 månader

Minsta ålder: 23 år

Dags att fåa: 1 – 3 dag

Min lånsumma: 10000 kr

Max lånsumma: 500000 kr

Åldersgräns: 180 månader

Minsta ålder: 18 år

Dags att fåa: 1 dag

Min lånsumma: 5000 kr

Max lånsumma: 600000 kr

Åldersgräns: 180 månader

Minsta ålder: 18 år

Dags att fåa: 1 – 2 dag

Min lånsumma: 10000 kr

Max lånsumma: 50000 kr

Åldersgräns: 80 månader

Minsta ålder: 20 år

Dags att fåa: 1 dag

Min lånsumma: 5000 kr

Max lånsumma: 600000 kr

Åldersgräns: 180 månader

Minsta ålder: 20 år

Dags att fåa: 1 dag

Min lånsumma: 20000 kr

Max lånsumma: 500000 kr

Åldersgräns: 180 månader

Minsta ålder: 18 år

Dags att fåa: 1 dag

Min lånsumma: 5000 kr

Max lånsumma: 500000 kr

Åldersgräns: 36 månader

Minsta ålder: 18 år

Dags att fåa: 1 dag

Min lånsumma: 1000 kr

Max lånsumma: 20000 kr

Åldersgräns: 12 månader

Minsta ålder: 18 år

Dags att fåa: 1 dag

Min lånsumma: 1000 kr

Max lånsumma: 25000 kr

Åldersgräns: 12 månader

Minsta ålder: 20 år

Ett kreditkort kan hjälpa dig att erbjuda dig den där tryggheten om att alltid ha tillgång till pengar, dock finns det även många andra bra fördelar med ett kreditkort. De flesta kreditkorten som finns idag erbjuder dig även olika bonusar eller poäng på de köp som du gör. Dessutom så finns det även försäkringar och andra fördelar med många kort. Det är smart att se över vilka typer av kort som finns, så att du kan hitta det bästa kreditkortet för just dig och din livssituation. På så sätt kan du i slutändan ändå dra fördel till ditt kreditkort och faktiskt få något utav det än att bara ha möjlighet med en kredit.

Ett kreditkort är idag ett kort som är gjort i plast eller metall, som då har en speciell magnetremsa eller ett chip. Det finns vissa kreditkort som endast har magnetremsa eller som endast har chips, men det finns också de kort som har båda. De flesta kreditkort som finns idag är i samma storlek.

När man kikar på kreditkort så är de vanligaste som du kan se VISA och MasterCard. Dessa kort brukar många olika banker och långivare erbjuda dig och därför kan du således oftast se samma märke på kreditkorten samtidigt som du ser företagets logotyp. Dessa kort går att använda var du än befinner dig i världen, jämfört med andra betalkort som Maestro eller liknande. Det finns många olika fördelar med ett bra kreditkort.

Olika typer av kreditkort som du kan ansöka om idag

När du ska ansöka om ett nytt kort så är det först bra om du jämför kreditkort och så att du vet vilka slags kreditkort som du kan välja mellan. När du ska välja ett kreditkort så handlar det inte bara om den kredit som du kan ta del av och vad räntan ligger på, det finns även vissa kort som erbjuder dig andra smarta förmåner. Så, här nedanför kan du läsa våran kreditkort jämförelse så att du enklare kan hitta det bästa kreditkortet för dig!

bästa kreditkortetKreditkort som ger dig bonus vid matinköp

Den här typen av kreditkort brukar vara kopplade till en viss mataffär, eller så finns det kort som banker erbjuder som ger dig bonuspoäng varje gång som du handlar mat i en mataffär. Dessa kreditkort med bonus kan du sedan byta ut dina poäng till matvaror. Är du kund hos den specifika mataffären så brukar det även finnas rabatter som du kan ta del av.

Kreditkort som ger dig bonus när du betalar för bensin

Åker du bil och vill du få bonus när du betalar för ditt drivmedel så bör du ta en titt på ett kreditkort som ger dig bonuspoäng när du handlar hos det specifika företaget.

Kreditkort för dig som ger dig bonus vid resor

Reser du mycket? Då bör du verkligen ta en titt på ett kreditkort som erbjuder dig bonus när du reser. De kan också erbjuda vissa avbeställningsskydd och reseförsäkringar. Dessa kort brukar även ha olika avgifter när du betalar utomlands. Att få poäng och försäkringar genom att betala med det bästa kreditkortet på resan är alltså det bästa.

När du har bestämt dig för att ansöka om ett kreditkort så är det alltså bäst att hitta det bästa kreditkortet för dig. Idag finns det också många människor som har olika typer av kreditkort och har således flera och inte bara än. Ska du ansöka om fler kreditkort så är det i så fall värt att tänka över vad årskostnaden eller månadskostnaden är för kortet s att du inte betalar allt för mycket. Sedan kan det vara svårt att ha koll på många krediter på samma gång. Dock är detta smar om man till exempel är en större familj som behöver ett kreditkort för matinköp och ett kreditkort för t.ex bensin eller resor.

Ansök efter ett kreditkort som inte kostar något

Idag finns det dessutom vissa kreditkort som du kan ansöka om som är helt kostnadsfria. Ett gratis kreditkort har således ingen årsavgift och du behöver inte betala något för att ha eller använda kortet. På så sätt kan du ta del av alla de fördelar som kortet erbjuder dig utan att du behöver betala för själva kortet. Se bara till så att räntan inte är alltför hög när du kikar på dessa kort eller om du letar efter det billigaste kreditkortet så att du faktiskt hittar det bästa kortet för dig och din ekonomiska sits.

Letar du dock efter ett kreditkort som ger dig bra bonusar och lite mer premiumfunktioner så är det bäst att ta en titt på de som faktiskt kostar. I många fall så kommer ändå kortet att erbjuda dig tillbaka de kostnaderna via bonusarna eller försäkringarna som du kan ta del av via kortet och på så sätt så jämnar kostnaderna ut sig. Det är dock värt att inte ansöka om alltför många kort som har årskostnader så att det blir en hög summa för dig att endast ha korten. Sedan är det även viktigt att se till att du använder kortet så att du tar del av fördelarna, så att kortet inte bara ligger och samlar damm i din plånbok eller hemma. Ett kreditkort är således mest värt om du betalar krediten inom räntefria dagar, om du använder kortet frekvent och så att du ser till att välja det bästa kortet som passar ditt liv bäst.

Ansök om ett kreditkort trots betalningsanmärkning

Är det så att du letar efter ett kreditkort med betalningsanmärkningar, så kommer det tyvärr bli lite svårare för dig att hitta ett kort, dock är det inte omöjligt. Är det så att skulden är återbetald och din nuvarande ekonomiska situation ser bra ut, så kommer du utan problem kunna ansöka om ett kreditkort hos många banker eller långivare. Det är bara jämföra olika kreditkort så du hittar de bästa för dig. Ansök om kreditkort även om du tidigare har haft det svårt, känner du nu att du har god kontroll över ekonomin och har du bra bevis på att visa detta så kommer långivaren med stor förmodan erbjuda dig ett kreditkort ändå.

Ska du ansöka om ett kreditkort så är det dock även viktigt att du använder kortet kontrollerat. Skulle det vara så att du använder en kredit så kommer du behöva betala tillbaka denna inom de räntefria dagar som kortet erbjuder, annars kan det bli relativt dyrt för dig i slutändan då många kort har rätt höga räntor. Det är således dumt att börja använda din kredit om det är så att du inte känner att du kan betala tillbaka den i tid.

För dig som reser mycket

Reser du ofta, oavsett om det är med jobbet eller själv på semester – eller så kanske du jobbar som en digital nomad eller en freelancer. Då kan du i så fall ansöka om ett kreditkort utan valutapåslag så att du slipper betala när du växlar pengar. Det är mestadels dessa kort som du ska hålla utkik på om du letar efter ett kreditkort utan ränta. Oftast så brukar det nämligen finnas ränta för själva kreditkortet, men när det gäller valutan så finns det vissa kort som kan hjälpa dig med detta.

När du reser så kanske du inte tänker på att det är smart att teckna en reseförsäkring också, eller så gör du det men den försäkring som du tecknar kan vara rätt dyr. Ett kreditkort som specificerar sig på just resor brukar erbjuda olika reseförsäkringar och avbeställningsskydd, eller vissa försäkringar som erbjuder dig finansiering om ditt plan är försenat eller om ditt bagage skulle bara borttappat. Det finns många fördelar med dessa slags kort, speciellt om du ofta reser.

Enkelt att ansöka om ett kreditkort idag

Idag kan du enkelt ansöka om ett kreditkort online och allt du behöver göra är att ange dina personliga uppgifter. Hos många behöver du även identifiera dig med BankID eller vara kund hos banken tidigare. Ska du ansöka om ett kreditkort företag så är det bäst att vända sig till banken direkt, så att du hittar ett bra kreditkort för dig och företaget.

jämför kreditkortLetar du efter kreditkort student så finns det också några att välja mellan. Det är oftast de större bankerna som erbjuder dessa typer av kort och använder du dem på olika ställen så kan du få rabatter och andra fördelar som kortet erbjuder dig. Det finns även många av dessa kort som är kreditkort utan årsavgift så att du inte behöver betala för själva kortet utan endast för räntan och fakturaavgifter och liknande. Idag kan du dessutom smidigt och enkelt beställa hem eller bli kund via ett kreditkort, oavsett om du inte äger en dator. Du kan själv bestämma om du vill gå till bankkontoret själv i fysisk person, eller om du vill beställa online. De går även att bli kund om du endast har en surfplatta eller en mobiltelefon, då många banker och sajter är anpassade för mobila enheter idag. Se till att välja ett kreditkort som ger dig poäng eller cashback när du handlar, så att du också kan få tillbaka när du väl använder kortet och så att du kan dra fördel av alla positiva aspekter som ditt nya och unika kreditkort kommer ge dig.a

Sammanfattning om kreditkort

Det finns utan tvekan väldigt många funktionella och bra kreditkort som privatpersoner och företagare kan ta del av idag. Detta gäller speciellt på inköp som man som människa måste göra och därför kan man på så sätt få poäng och försäkringar när man ändå handlar det som man annars hade behövt handla. Har du en familj som du behöver handla hem mat till eller brukar du handla på samma ställe så är ett kreditkort på ett matställe perfekt för dig, så att du på så sätt kan få poäng när du köper nödvändiga matvaror som du ändå hade köpt. Det finns även många kreditkort som erbjuder dig rabatter och poäng när du handlar på e-butiker över nätet. Brukar du handla över internet så är det värt att ta en titt på denna typ av kort.

Det finns även vissa kort som kopplar in försäkringar för två personer, så är det så att du har en familj så finns det möjlighet att du och din partner kan använda samma kort när du handlar, som till exempel vid matinköp och liknande kostnader som båda behöver köpa till hushållet. De flesta kreditkort som du ansöker om idag kan du även beställa fler exemplar än bara ett och därför är detta ett smidigt sätt att dela upp betalningarna, så att ni fortfarande får ta del av de förmåner, de rabatter och poängen när ni båda handlar i den specifika matbutiken. Detta kan också vara smart att göra om ni båda har en varsin bil, så att ni snabbare kan samla ihop poäng när ni tankar bilen med bensin eller handlar på bensinmacken.

Att köpa ett kreditkort är således ett smart och bra val om du vill investera men samtidigt ha en trygghet att finansieringen finns där, om en oväntad avgift skulle dyka upp. Se bara till att hitta ett bra kreditkort för dig, som har en låg ränta och som ger dig alla de förmåner som du önskar. Ska du bli kund hos en bank och ansluta dig till ett kreditkort, så är det alltså alltid bäst att jämföra de olika korten med varandra innan du bestämmer dig. På så sätt kommer du sedan vara säker på att ditt beslut är rätt.