GoodCash Recension

goodcash.se

Behöver du låna mellan 5000 kronor och upp till hela 50 000 kronor? Besök då GoodCash som erbjuder lån mellan dessa summor. Du kan välja att betala tillbaka ditt lån på minst år och upp till 8 år, beroende på vad som passar dig bäst. Skulle du vilja betala av ditt lån tidigare så går detta utmärkt att göra på GoodCash. Genom att låna nu så slipper du uppstarts avgifter och årsavgifter från företaget. När du ansöker om ett lån på GoodCash 24 så betalar du också för de räntor som är kopplade till lånet, så du slipper iallafall någon uppläggningsavgift eller någon årsavgift. Skulle du dessutom få in extra pengar, så kan du när som helst betala av ditt lån så att du slipper betala per månad och på så sätt bli skuldfri igen. Det är alltid smart att läsa igenom de GoodCash flashback som finns, om du vill höra andra människors åsikter om just företaget.

När du ansöker om ett lån från GoodCash, så kan du enkelt och smidigt identifiera dig med BankID – gör du det så kan du till och med få dina lånade pengar till ditt bankkonto bara nästa dag som din ansökan har blivit godkänd! Dessutom kan du förlänga eller utöka dina lån hos GoodCash, vilket betyder att du kan utöka lånet till det högsta beloppet på 50 000 kronor. Du behöver i så fall ha varit kund och betalt av ditt lån i minst 4 månader.

För att få låna pengar från GoodCash, så finns det en del krav på dig som ansöker för att lånet ska bli godkänt. Först och främst så behöver du vara minst 20 år gammal för att ansöka om ett lån, du får inte heller vara äldre än 62 år gammal. Du behöver också ha ett svenskt personnummer och ha en folkbokföringsadress i Sverige. Det är okej om du har gamla betalningsanmärkningar, men du får inte ha något aktivt saldo eller ärende hos Kronofogden eller liknande. När du ansöker om ett lån från GoodCash, så är det alltså okej att ansöka även om du har betalningsanmärkningar, företaget godkänner till och med upp till hela 9 tidigare betalningsanmärkningar. Bara du inte har något aktivt ärende hos Kronofogden så är det lugnt!

En unik funktion som GoodCash erbjuder, är att du enkelt kan ansöka om lån hos dem även om du tidigare har haft betalningsanmärkningar. De ser alltså till att istället titta på din nuvarande ekonomi och därefter drar de ett beslut på om din ansökan blir godkänd eller inte hos dem. När du ansöker om ett lån från GoodCash, så tar de alltid en UC på dig. Detta eftersom de helt enkelt vill se hur många ansökningar du gjort tidigare, så att de kan dra en bra slutsats på om du kan bli beviljad lånet eller inte. Dock så tittar ändå företaget på din nuvarande ekonomi, så även om din ekonomi varit ostabil tidigare så är det ingenting som de tittar på. De vill helt enkelt se till att du har god möjlighet att betala tillbaka lånet i framtiden.

När du lånar pengar från GoodCash, så ansöker du om ett lån utan säkerhet. Detta betyder att du inte lämnar in någon slags pant till långivaren. Dock behöver ju fortfarande företaget känna sig säkra på att de kommer få tillbaka sina pengar som de lånar ut. Därför är säkerheten istället i själva räntan som du betalar per månad, och därför är också dessa lån dyrare att ansöka om jämfört med de lån som har säkerhet. Dock, när man ansöker om ett lån utan säkerhet så kan pengarna gå till exakt vad som du önskar. Därför betyder det att pengarna kan gå till exakt vad du vill. Behöver du pengar till en resa, så kan du alltså låna dessa. Detsamma gäller om något i ditt hus går sönder. Med ett lån kan du snabbt betala dessa höga kostnader som oväntat kan uppstå.

Det är enkelt att skicka iväg en ansökan om ett lån till GoodCash. Först och främst behöver du se över hur mycket du behöver låna och under hur lång tid du vill betala tillbaka lånet. Därefter så kan du identifiera dig med BankID och på så sätt får du oftast också svar samma dag som du skickar in din ansökan. GoodCash har rätt att neka din låneansökan om de inte känner att du har en god möjlighet att betala tillbaka pengarna, annars godkänns den. När ditt lån har godkänts så kommer du få dina lånade pengar på ditt bankkonto bara 2 dagar efter det blev godkänt.

Det som är toppen är dessutom att du kan förlänga dina lån hos GoodCash, så att du slipper ansöka om ett helt nytt lån. Därför kan det alltså vara bra att se över deras erbjudanden de har på sajten. Tänk dock på att det inte är smart att ta ett lån spontant, så tänk verkligen först efter om det verkligen är ett lån som du behöver. Dina pengar kan gå till vad som helst, det kan handla om pengar till en ny bil, eller en ny tv eller möbler. Du kan också åka på semester med pengarna, om du verkligen behöver komma ifrån ditt vardagsliv. Pengarna kan också gå till andra kostnader, som när du vill köpa något annat eller om du behöver reparera något. Det finns tusentals saker som du kan behöva pengar till, tänk bara på att du alltid kommer behöva betala tillbaka de lån som du ansöker om, för att inte annars få problem med Kronofogden. Ska du ansöka om ett lån, se därför till att faktiskt se över om du behöver pengarna nu direkt eller om du själv faktiskt kan spara ihop dem och därefter köpa det du önskar, med dina egna pengar istället.

Idag finns det en rad olika långivare där ute, GoodCash är en av dessa och erbjuder lån till dig på mellan 5000 kronor och upp till 50 000 kronor. Ansök om ett lån hos dem idag och köp det där som du behöver, välj därefter hur mycket och länge du vill bara av ditt lån och därefter är det bara köra.