Flexlimit Recension

flexlimit

Behöver du låna pengar snabbt? Hos Flexlimit så kan du låna mellan 3000 kronor upp till 20 000 kronor. När du ansöker om pengar hos Flexlimit, så är det en kredit du ansöker om. Detta betyder att pengarna kommer vara kopplade till ditt saldo på hemsidan, därefter kan du ta ut de pengar som du behöver, när du väl behöver dem. Du hittar ditt saldo och andra funktioner när du klickar på Flexlimit logga in och där kan du dessutom höja ditt tak eller se hur mycket du har kvar att betala, som ett exempel. Det härliga med Flexlimit, är att du kan låna räntefritt i trettio dagar för alla nya kunder, vilket är toppen om du behöver pengar snabbt från internet. För att få låna pengar från Flexlimit, så behöver du vara minst 20 år gammal, du behöver också ha en stabil inkomst, antingen via pension, studiemedel, arbete eller liknande – du får dessutom inte ha några betalningsanmärkningar eller några tidigare skulder. Flexlimit ser till att endast låna ut pengar till de personer som verkligen känner sig säkra på att de kan betala tillbaka pengarna, alltså de som har en god och stabil ekonomi och kontroll över läget. Detta är bra, då det ändå handlar om pengar.

De olika Flexlimit lån som finns att välja mellan är privatlån utan säkerhet, kontokredit, konsumentkredit, blancolån, snabblån, internetlån, smslån och mobillån. Alla dessa lån handlar dock om samma sak, och de alla är ett lån utan säkerhet. Så vad är skillnaderna på dessa lån som du kan ansöka om hos Flexlimit? Vi börjar med kontokrediten, då denna skiljer sig lite jämfört med de andra typerna av lån. Detta är som ett slags saldo, så att du har din kredit i en summa. Du kan alltså ta ut pengarna när du behöver dem, utan att behöva skicka in en ny ansökan om ett nytt lån. Det liknar alltså de vanliga snabblån som du kan ansöka, men att du istället har bestämt den summa du vill låna och därefter kan du ta ut pengarna från kontot när du väl behöver dem.

Resterande lån är likadana, de alla handlar om privatlån utan säkerhet och du kan låna mellan 3000 kronor upp till 20 000 kronor. Lånetiden för att låna dessa pengar är mellan en månad upp till 40 månader, så du kan alltså välja att betala tillbaka ditt lån på upp till hela tre år. Tänk dock på att detta är lån säkerhet, vilket också betyder att de kommer vara högre räntor och månadskostnader. Därför kommer du alltså betala tillbaka mer på lånet ju längre tid som du tecknar ett lån. Det är således därför alltid bäst att betala tillbaka ett lån så snabbt som det bara går, då du annars behöver betala mer ränta fler gånger och därmed ökar kostnaden för lånet.

När man kikar på de priser som Flexlimit erbjuder, så kan du först och främst välja summan du vill låna. Det handlar om minst 3000 kronor och som mest 20 000 kronor. Därefter får du välja vilket amorteringssätt som du vill använda dig av, det finns två att välja mellan. Den första är en minimi delbetalning, vilket betyder att du behöver betala 10% av den totala skulden per månad eller minst 750 kronor. Skulle du endast ha mindre än 750 kronor att betala tillbaka av ditt lån, så denna minimi delbetalning då hela skulden som finns kvar. Du kan också betala tillbaka genom annuiteter. Här får du själv ange vilken summa du vill betala tillbaka per månad. Du kan använda olika lånekalkylator på nätet som kan hjälpa dig att räkna ut summan som det kommer kosta dig när man kikar på räntan, om du vill använda dig av detta sätt.

Det finns fem stycken kreditgränser som Flexlimit erbjuder. Den första är 3000 kronor – denna har en fast månadsränta på 9,9 % och en effektiv årsränta på 210,44 %. Den andra kreditgränsen är en summa på 5000 kronor, den här har en fast månadsränta på 9,9 % och samma effektiva årsränta som tidigare, alltså 210,44 %. Därefter har vi kreditgränsen som ligger på 10 000 kronor, den här kreditgränsen har en fast månadsränta på 8,7% och en effektiv årsränta på 172,12 %. Man kan alltså se att räntorna blir lägre, när du vill låna mer pengar. Därefter så finns det kredit gränserna 15 000 kronor och 20 000 kronor. Båda dessa har en fast månadsränta på 7,4 % och en effektiv årsränta på 135,53 %. Skulle du vilja komma undan så billigt som möjligt, och har du enkelt att betala tillbaka pengarna, så kan du låna 20 000 kronor och betala tillbaka dem på 75 dagar. Då kommer den totala kostnaden för lånet bli 22336 kronor – alltså kostar dig lånet endast 2336 kronor att ansöka om. Väljer du att betala tillbaka det genom att betala 5000 kronor per månad, så kommer du behöva betala tillbaka under 195 dagar – den totala kostnaden för lånet blir då 25646 kronor och det betyder en kostnad på 5646 för att ansöka om 20 0000 kronor.

Innan du ska ansöka om ett lån från Flexlimit så är det alltid värt att räkna ut hur mycket du faktiskt kommer betala för lånet i slutändan. Dessutom ska givetvis hela lånet också betalas, men det är den där extra kostnaden som du vill ha så låg som möjligt när du ansöker om ett lån, oavsett vilket lån det handlar om. Det spelar egentligen ingen roll vad det handlar om för lån, så om det är ett bostadslån eller ett privatlån, så vill du ändå vara säker på att du kan betala tillbaka lånet och pengarna som det kostar att låna. Därför ska du aldrig ansöka om ett lån spontant, utan det ska i så fall verkligen vara den sista utvägen för att få in pengar.

Ansök om ett lån idag via internet enkelt och smidigt med Flexlimit, men se till att du gör det när du verkligen behöver det. Idag är det smidigt att ansöka om lån, dessutom går det snabbt och pengarna har du på ditt bankkonto bara några snabba dagar efter din ansökan har blivit godkänd.

Ansök nu