EuroLoan Recension

euroloan.se

EuroLoan är en sida som drivs av företaget ELCF Sweden AB. Detta företag har erbjudit lån på den svenska lånemarknaden sedan 2007 så de har en väldigt lång erfarenhet av att erbjuda bra lån. De vet därför vad kunderna vill ha och det är därför precis vad de erbjuder. Euoroloan ingår i en finanskoncern som verkar i länderna runt östersjön och moderbolaget ligger i Finland. I Sverige har de sitt huvudkontor i Stockholm och de specialiserar sig på krediter som kunderna själva kan sköta online.

Hur mycket kan man få i kredit?

Många företag erbjuder billiga lån från icke-banklångivare men det är inte riktigt vad euroloan gör. Euroloan erbjuder dig istället en online kredit som du kan använda när du vill vilket många tycker är bättre än ett vanligt sms lån. En sak som är väldigt bra med euroloan är att de erbjuder dig att låna mycket mer än vad de flesta andra långivare gör. Den maximala kreditgränsen som de erbjuder är 50 000 kronor vilket är mycket fler än vad de flesta andra på marknaden erbjuder. Dessutom kan du efter att du har gjort återbetalningar på din kredit ta ut pengarna igen upp till din kreditgräns. Detta betyder i teorin att du kan få ut hur mycket pengar som du vill om du bara gör återbetalningar med jämna mellanrum.

Hur fungerar det?

Det hela fungerar riktigt enkelt vilket är något som väldigt många uppskattar. Du ansöker enkelt på Euroloans hemsida genom att fylla i dina uppgifter. Sedan behöver du bara vänta på att få din ansökan godkänd eller avslagen. Om din ansökan godkänns loggar du bara in på euroloan. Euroloan logga in är en riktigt bra funktion eftersom det ger dig tillgång till din egen profil inom euroloan. Detta gör att du själv kan se hur mycket kredit du har och kan välja att ta ut pengar från den. På dessa sidor kan du även ansöka om att få din kreditgräns höjd om du inte redan har maxkrediten på 50 000 kronor.

En annan sak som du kanske gillar är att du faktiskt inte behöver betala något för den kredit du inte utnyttjar. Du betalar alltså bara för dem pengar som du tar ut, inte för dem som bara sitter på ditt kreditkonto. Detta är något som många människor verkligen uppskattar och det är därför euroloan erbjuder det.

Hur sköter jag återbetalningarna?

Detta är också väldigt enkelt, varje månad får du hem en faktura antingen via mail eller i brevlådan beroende på vilket alternativ du har valt. Du betalar sedan denna faktura och återbetalningen för den månaden är klar. Om du loggar in på euroloan logga in kan du enkelt se hur mycket du ska betala varje månad. Varje månad betalar du ungefär samma summa vilket betyder att du alltid vet ungefär hur mycket du ska betala varje månad. På dina sidor kan du också se hur mycket du ska betala om du tar ut mer pengar från din kredit.

Krav för att få kredit:

Nu har vi kommit till något som nog flera har väntat på, vilka krav har eurloan på dig som ansöker om kredit? Det första kravet är uppenbart eftersom verkligen alla långivare har det, du måste vara minst 18 år gammal. Om du är under 18 år gammal är det olagligt att låna ut pengar till dig och ingen långivare är villig att bryta mot lagen för att låna pengar till dig. Förutom detta listar inte euroloan några särskilda krav, de har till exempel inget specifikt krav på din inkomst. Istället gör de en sammanvägd bedömning av många olika faktorer och detta bestämmer sedan om du får din kredit beviljad eller inte.

En fördel med att euroloan kollar på din återbetalningsförmåga och inte din inkomst är att även du med en lägre inkomst kan få kredit beviljad. Du bör dock ha en inkomst eftersom en faktor som väger in i deras beslut är ditt anställningsförhållande. Att ha en fast anställning kommer därför säkerligen att vara en fördel om du ansöker om en kredit från euroloan.

Förutom detta kollar också på dina nuvarande krediter om du har några samt din kredit och betalningshistorik. De kollar alltså på hur du har skött dina betalningar men de nekar inte alla med betalningsanmärkningar. Det är alltså inte kört om du har någon betalningsanmärkning. Har du däremot en aktiv skuld hos kronofogden kan du inte få någon kredit hos euroloan, det går helt enkelt inte.

Euroloan utbetalning:

Även här är euroloan riktigt duktiga, de erbjuder dig riktigt snabba utbetalningar på din kredit som du vill utnyttja. Du kan begära utbetalning i samma ögonblick som du får din kredit beviljad och det finns ingen gräns för hur många utbetalningar du kan begära heller, du kan helt enkelt ta hur många du vill.

Hur snabbt själva överföring går tar olika lång tid beroende på vilken bank du har. Har du ett konto hos Nordea får du för det mesta pengarna redan samma dag som du begär ditt uttag. Du måste bara begära det innan klockan 15:00 annars behandlas din begäran följande bankdag. Har du någon annan bank förutom Nordea brukar det ta mellan 1 – 2 bankdagar innan pengarna sitter på ditt konto, det är inte lika snabbt som vissa andra långivare men det är fortfarande riktigt snabbt.

Eurloan utbetalning är något väldigt bra, de har förfinat processen och de gör verkligen sitt bästa för att du ska vara nöjd med det hela. De har mycket erfarenhet inom branschen och gör bara det som de vet att folk verkligen uppskattar.

Eurloan är ett företag på den svenska lånemarknaden som har funnits här sedan 2007. Det betyder att de har över 10 års erfarenhet av smslån och krediter så de vet verkligen vad de håller på med. Dessutom kan du känna dig helt säker när du använder dem, du kommer inte att bli lurad. Mängder med människor använder euroloan varje dag och de har inget att klaga på så det kommer antagligen inte du ha heller.