DayPay Recension

daypay

Ibland kan det vara så att man behöver få in snabba pengar, speciellt om det händer något oväntad och du behöver betala en större summa pengar inom en kort tid. Då har vi tur att vi har långivare som DayPay. Detta är ett företag som sysslar med privatlån utan säkerhet och här kan du låna mellan 1000 kronor och upp till 20 000 kronor. Din återbetalningstid är mellan 30 dagar och upp till fem år. När du ansöker om lån hos DayPay, klicka här så att du enkelt kan Daypay logga in och se hur mycket av lånet som du har kvar att betala tillbaka, och andra smarta funktioner som är kopplade till ditt konto och till ditt lån.

När du ansöker om ett lån hos DayPay, så skickas det inte iväg en UC på dig om du ska låna mellan 1000 kronor och upp till 10 000 kronor. Istället så samarbetar företaget med Creditsafe när dessa låneansökningar görs, vilket betyder att du dessutom kan ansöka om lån ett flertal gånger utan att någon annan långivare kan se detta. När man tittar på den DayPay utbetalning som görs, så går det väldigt snabbt om du är kund hos Swedbank eller Handelsbanken. Du får nämligen pengarna direkt på ditt konto, inom bara en timme efter du har fått din ansökan godkänd. Resterande banker får ut sina pengar vanliga öppettider. Du kan alltså få dina pengar samma dag om din ansökan blev godkänd innan klockan 14, skulle den bli godkänd senare än så så ska pengarna finnas på ditt bankkonto nästkommande dag vid 9 på morgonen.

När du lånar pengar från DayPay så får du välja mellan två olika lån. Det enda handlar om ett snabblån, och det är då de lån som du betalar av under en kortare tid där även lånesumman är lägre. Detta är summor på mellan 1000 kronor och upp till 10 000 kronor. De tar dessutom då ingen UC på dig och din betalningstid kommer vara på mellan minst en månad och upp till tre månader.

Därefter har vi deras pluslån. Här kan du låna mellan 11 000 kronor och upp till 20 000 kronor. Här tar de en UC på dig, och din återbetalningstid här är mellan 1 till 3 år. Se därför till att ansöka om det lånet som faktiskt passar dig bäst, men tänk också på att det kommer kosta dig mindre att ansöka om ett snabblån eftersom du betalar tillbaka lånet snabbare. Det är alltså alltid bäst att betala tillbaka ett lån så snabbt som möjligt.

När du ansöker om ett lån hos DayPay, så kommer det inte tas någon UC på dig om du ansöker om en summa under 10 000 kronor. Det kommer dock tas en UC på dig som vill låna mer än 10 000 kronor. För att ansöka om ett lån hos dem, så behöver du ha en deklarerad inkomst. Ska du låna mellan 1000 kronor upp till 4000 kronor, så måste du ha en deklarerad årsinkomst på mellan 50 000 till 100 000 kronor. Vill du låna mellan 6000 kronor och upp till 10 000 kronor, behöver din årsinkomst ligga på mellan 100 000 och upp till 150 000 kronor. Därefter krävs det en årsinkomst på minst 150 000 kronor om du ska ansöka om ett lån på mellan 11 000 kronor och upp till 20 000 kronor. Så ju mer du vill låna, desto högre årsinkomst behöver du ha.

För att ta DayPay kontakt så kan du i så fall nå deras kundtjänst antingen via vanligt brev, mejlkontakt, du kan läsa deras FAQ och så kan du dessutom prata med dem i deras live chatt! De DayPay öppettider som är mellan måndag till fredag klockan 09:00 till 19:00. Deras kundtjänst är också öppen på helgerna, varje lördag och söndag mellan 11:00 och fram till 18:00. Detta betyder att du alltid kan få den hjälp som du behöver, oavsett vilken dag de är. Dessutom kan du prata med en av deras medarbetare enkelt via chatten, så att du snabbt kan få svar på dina frågor eller funderingar.

Skulle det vara så att du behöver låna mer pengar, så kan du dessvärre inte förlänga något lån hos DayPay. Behöver du mer pengar behöver du alltså först betala av ditt första lån och därefter kan du ansöka ett nytt lån. Men du kan dock ha både plus lån och snabblån samtidigt dock. Detta gör att du ändå kan ha kontroll över din ekonomi så att du inte ansöker om många lån samtidigt, då det är dessa gånger som det kan bli dyrare och dyrare när du ansökt om lånet. Det är bra så att du inte råkar hamna i ekonomiska svårigheter. När du ansöker om lån så behöver du nämligen alltid behöva betala mer än vad du lånade, då det helt enkelt kostar att ansöka om ett lån då långivaren också behöver tjäna pengar.

De DayPay lån som finns att ansöka om idag är privatlån utan säkerhet. Detta betyder att de tar sin säkerhet i de räntor som de erbjuder istället så därför är snabblån dyrare att ansöka om jämfört med privatlån med säkerhet, eller större lån som bolån eller billån. Därför är det också viktigt att du tänker över om du behöver ansöka om lånet, eller om du på något sätt kan få in pengarna på andra sätt. I många fall finns det dock ingen annan utväg än att ansöka om ett lån, så därför är det ändå bra att det finns, så att de kan rädda en när man står där och när man inte har någon annan utväg. Det kan vara så att något går sönder i ditt hem som du behöver laga, men du har inga sparpengar eller råd att betala kostnaden för detta. I sådana fall kan det vara behövligt att ta ett lån. Det kan också vara så att du behöver renovera något. Helt enkelt när du behöver pengar snabbt som kan lösa de problem du har och de kostnader du behöver lägga.

Ansök nu