Creditstar Recension

creditstar

Detta är en långivare baserad i London. CreditStar erbjuder sina tjänster till totalt 8 olika länder och definierar sig som att hantera sina kundrelationer med en positiv ton, med respekt och med vänlighet hela tiden.

CreditStar sweden AB är en direkt långivare och är fullt auktoriserad av FCA. De är stolta över sin kundtjänst och 94% av sina kunder känner att de är till stor hjälp.

Ansökningskrav:

För att vara berättigad till ett lån från CreditStar måste du vara anställd. Minst 18 år, ha ett bankkonto med ett betalkort, ett mobilnummer och en e-postadress. Detta är alltid standard och det finns inga undantag vad vi vet om.

Lån och belastningar:

CreditStar erbjuder lån på mellan 1000 kr och 7000 kr, men första gångens låntagare är begränsade till att låna 3000 kr. Räntan på lånet kan förändras beroende på hur mycket tid du vill låna för, allt detta kan avgöras innan du godkänner lånet. Det finns inga dolda avgifter och allt är enkelt och öppet.

Bearbeta:

Ansökningsförfarandet med CreditStar är mycket enkelt. Det finns en slider på hemsidan som låter dig välja beloppets längd och löptid. Vid sidan av är räntan och det totala beloppet återbetalningsbart tydligt illustrerat.

Om du sedan ansöker, fyller du i en kort blankett och väntar sedan på att ett mail skickas till dig. När du har bekräftat din e-postadress måste du fylla i resten av ansökningsblanketten.

Betalning:

Om din ansökan är lyckad kan lånet överföras till ditt bankkonto inom 30 minuter. Lån ges endast mellan timmarna 9:00 till 20:00, 7 dagar i veckan.

På förfallodagen dras hela beloppet av lånet plus eventuella räntor från ditt bankkonto. Du kommer att få ett textmeddelande och mail 3 dagar innan betalningen sker för att påminna dig om att återbetalningen ska betalas.

Det kostar 15 kr plus en daglig ränta på 0,8% för sena betalningar. Om du har svårt att göra någon återbetalning ska du kontakta CreditStar grupp omedelbart.

Creditstar erbjuder finansiella tjänster till privatpersoner genom en dedikerad och vänlig kundservice. De har varit en internationell koncern sedan 2006 och har tagit med finansiella produkter som är lönsamma, flexibla och lätta att förstå och möter kundernas förväntningar och behov.

De vill ha Creditstartjänster för att göra människors vardag enklare. Deras kunder kan lita på dem när de behöver enkel och transparent, kortfristigt, ekonomiskt stöd. De förhåller sig till sina kunder med en positiv atmosfär, samt med en vänlig och tillmötesgående anda. Och de vill vara en tjänsteleverantör som kunder inte bara litar på, men som de också verkligen kommer att tycka om.

Osäkrade kortfristiga lån erbjuds till kvalificerade kunder genom en enkel och snabb budgivningsprocess. Deras lån är tillgängliga för en period på 5 till 30 dagar. För första gången kan låntagaren begära upp ett högt belopp, men tack vare tidiga återbetalningar kan kunden öka lånebeloppet till ännu högre belopp.

Deras tjänst måste överföras med stor integritet. De strävar efter att fullt ut uppfylla förväntningarna från alla intressenter. De har förbundit sig till ansvarsfull utlåning från Creditstar uc och följer noggranna, detaljerade och praktiska kriterier vid bearbetningen av lånet, inklusive användning av kreditpoäng, granskning av kreditreferensorgan och tillräcklig inkomstverifiering.

Här är allt som finns att veta om deras snabba och enkla låneprocess samt hur man gör en återbetalning och ett lånstillägg.

Om du behöver ett kortfristigt ekonomiskt bistånd, är Creditstar det bästa lån med anmärkning om du är ute efter en långivare online idag. För att få lånet måste du:

1. Välj dina lånedetaljer

Som förstagångskund hos Creditstar är du berättigad att ansöka om ett lån på upp till 3000 kr, för en period av 30 dagar till 6 månader.

2. Fyll i deras korta registreringsformulär

Vi ber dig att tillhandahålla grundläggande data för att skapa ditt användarkonto. När du skickar formuläret tillsammans med detaljerna i ditt lån måste du också godkänna deras integritetspolicy och deras användarvillkor.

3. Fyll i den återstående låneansökan

I det här skedet ber dem dig att fylla i dina personliga uppgifter, finansiella uppgifter och bankuppgifter. Detta är nödvändigt för att identifiera dig och att köra nödvändiga kreditkontroller. Alla dina uppgifter och personuppgifter är säkra. För mer information, läs om deras sekretesspolicy.

4. Bekräfta applikationen

När du är klar och skickar formuläret skickas det till dem för granskning. Som ansvarig långivare kommer de att utföra kreditkontroller. I vissa fall kan deras representant kontakta dig för att bekräfta detaljer, så att de ska kunna fatta det bästa beslutet.

Tänk noggrant före ansökan:

Uppfyller du deras krav?

Kommer du kunna betala tillbaka lånet och räntan i sin helhet på förfallodagen?
Kommer du att använda lånet för att tillgodose kortsiktiga behov och inte använda det som ett långsiktigt botemedel?
Har du ett bra kreditbetyg och har inga ekonomiska svårigheter?
Har du läst förkontraktets information som är tillgänglig på deras hemsida?
För återvändande kunder blir processen mer koncis. Beroende på kundens status kan du låna till större belopp.

De tittar dock på varje enskild begäran och så måste du:

1. Fylla i dina låndetaljer

Logga in på ditt registrerade konto och ansöka om ett nytt lån. Välj önskat lånebelopp och period. För att kunna ansöka igen måste du se till att du har rensat några av dina befintliga låneåtaganden.

2. Bekräfta applikationen

Din låneansökan kommer att ses över på samma sätt som den första ansökan. I vissa fall kan deras representant kontakta dig för att bekräfta detaljer, så att de ska kunna fatta det bästa beslutet. Som ansvarig långivare garanterar Creditstar dig inte omedelbar godkännande, även om du tidigare har använt deras tjänst.

Sammanfattning

Om du är i behov av pengar och letar efter en lånegivare på nätet som idag är känd och som används av många, ja då bör du titta närmre på Creditstar och se om alla dina behov är i linje med det som företaget har att erbjuda. De erbjuder många olika lån.

Efter att du har gått igenom denna recensionen hoppas vi att du har all den information som du behöver för att ta ett medvetet och välgrundat beslut. Är det något annat du undrar över kan du alltid höra av dig vid ett senare tillfälle.