Cash Buddy Recension

Letar du efter en långivare som kan erbjuda dig snabba lån för bra räntor? Ta då en titt på CashBuddy. Hos detta företaget kan du låna upp till hela 25.000 kronor, där de dessutom har rättvisa krav på dig som ansöker om lånet. Tar du en titt på deras hemsida, så har du möjlighet att låna 10000 just nu om du behöver få in pengar snabbt. Man kan aldrig veta när man behöver snabba pengar. Dock är det viktigt att du faktiskt har råd att betala tillbaka ditt lån, samt de avgifter som det kostar för dig att ansöka om lånet. Det kommer således alltid bli dyrare för dig i slutändan om du tar ett lån.

När du blir kund hos Cash Buddy så kommer du få ditt egna konto kopplat till dem. Klickar du dig in på CashBuddy logga in så kommer du där se ditt nuvarande lån, hur mycket du har kvar att betala tillbaka, du kan också betala av lånet härifrån alternativt förlänga ditt lån om du skulle behöva göra det. Har du frågor om ditt konto eller om ditt lån, så kan du alltid ta en CashBuddy kontakt med företaget, antingen via mejl eller över telefon. Du kan kontakta Cashbuddy kundtjänst via telefon på vardagar mellan 9 till halv 1. När det gäller mailkontakten så kommer du få svar inom 48 timmar.

Skulle du märka att du behöver extra pengar till en oväntad avgift, då kan du i så fall ta ett CashBuddy höja lån och i så fall höja ditt tak, så att du få in de där extra pengarna men ändå ha kvar samma lån. På så sätt behöver du alltså inte ansöka om ett helt nytt lån, så att du slipper betala två olika räntor. Idag är det värt att se över om du verkligen behöver låna pengar, så det är alltid värt att läsa igenom CashBuddy flashback så att du får god information om företaget.

När du ansöker om ett lån från CashBuddy så har de en nominell årsränta på 29,17% och en effektiv ränta 33,40%. När du ansöker om ett lån så kommer de kolla på din ansökan, skicka iväg en kreditupplysning på dig för att se hur din ekonomi sett ut, och kikar också på din nuvarande ekonomiska situation. Därefter kommer de ta ett beslut om ditt lån blir beviljat eller inte. Ansöker du om lån hos CashBuddy så kommer du ansökan hanteras smidigt och snabbt, så att du enkelt får svar på om du får lånet eller inte. Därefter kommer du betala en månadskostnad, så att du betalar tillbaka lånet. Du kan välja denna tid på minst ett år men upp till fem år som högst.

När du ansöker om ett lån hos CashBuddy, så kommer de skicka iväg en UC på dig för att se om du har råd att betala tillbaka pengarna. Detta kallas en kreditupplysning. Skulle du ha problem med din ekonomi eller har du tidigare haft svårt att betala av dina lån, då kommer detta visas på din kreditupplysning. De kan också se dina tidigare ansöka lån, om du har aktiva lån just nu och annan information som handlar om just dina pengar och din ekonomi.

Har du en betalningsanmärkning så kan du ansöka om ett lån från CashBuddy. Det enda är att du behöver ha god kontroll över din nuvarande ekonomi. Detta betyder att företaget inte tittar på tidigare händelser, utan istället på om du kommer kunna betala tillbaka lånet i framtiden. Har du alltså ett aktivt ärende i Kronofogden eller liknande, så kommer du således inte få något lån godkänt, eftersom det inte räknas in som att du har kontroll på din nuvarande ekonomi. Det finns förmodligen inga företag som erbjuder lån när man har aktiva ärenden. För att få ansöka om ett lån från CashBuddy så behöver du vara minst 20 år fyllda, du behöver ha någon slags inkomst, du får inte ha något aktivt ärende eller vara skuldsatt någonstans i nuvarande dagar, du behöver också ha en svensk adress och ett personnummer.

Du kan själv välja den summa som du önskar ha på ditt Cash Buddy lån och det gäller minst 3000 kronor och upp till 25000 kronor. Återbetalningstiden är mellan ett år till fem år, så du kommer iallafall behöva vara kund hos dem i minst ett år. Cashbuddy ägare är just Cashbuddy AB, som också tillhandahåller sina tjänster i Finland och så givetvis i Sverige.

Det kan vara värt att se över om du faktiskt behöver ha in pengarna snabbt, eller om det finns andra lösningar för att du kan få in pengar än att ta ett lån. När du ansöker om ett lån så behöver du alltid betala tillbaka mer än vad du har lånat, då det förekommer räntor på de pengar du lånar. Ju längre tid det tar för dig att betala tillbaka, desto högre kommer räntorna att bli och desto mer kommer du bli tvungen att betala tillbaka. Vill du ha en stabil ekonomi i Sverige, så att du inte har några problem med att söka lägenhet eller ansöka om andra abonnemang, så bör du inte få problem med just Kronofogden eller betalningsanmärkningar, då det kommer göra det svårare för dig att faktiskt leva i Sverige. Idag finns det tyvärr många i Sverige som ansöker om ett lån helt spontant, där de därefter blir skuldsatta och fasta i ekonomiska svårigheter. Behöver du verkligen ansöka om ett lån, se då till att du verkligen tänkt över ditt beslut gällande ansökningen och pengarna, så att det blir rätt beslut.

CashBuddy är ett företag som erbjuder snabblån, alltså ett privatlån utan säkerhet. Det betyder att du inte behöver lägga någon säkerhet när du ansöker om lånet, du behöver inte heller berätta vad pengarna ska gå till. Eftersom du inte lägger någon säkerhet, så behöver dock företaget på något sätt känna sig säkra på att du betalar tillbaka pengarna. Därför har de flesta dessa företag väldigt dyra räntor istället. Ska du ansöka om ett lån utan säkerhet så är det således bäst att betala tillbaka lånet så fort som möjligt.

Ansök nu